Rehber Güvenlik yazılımları karşılaştırması

Bu karşılaştırma değil tanıtma mahiyetinde anca olabilir. Karşılaştırma yapılacak olsaydı ben yapardım Ancak ben bile göze alamıyorum o kadar sayfalarca yazıyı. Kısa özet denilebilir özellikleri bakımından.

En azından AV nedir ne işe yarar belki bir göz atan olur da nerdee.. Yine AV kullan diyeceğiz; "Ne gerek var!" diyen çıkacak, "o ne?" diyecekler. AV nedir bihaber kişiler hala çıkacak. Bilgili bir toplum olsaydı ne rehberler konular açardım da gençlik artık eskisi gibi bilgiye ihtiyacı yok. Onlara yalan bilgileri toplamaya, oyun peşinde gün geçirmeye, sağa sola laf sallamaya yer arayan nesil var.

Efsane rehber hocam böyle devam, elinize sağlık.

Hocam sizce hangisi daha hafif şimdi ben Defender'dan Kaspersky'ya geçtim ama hangisi daha hafif karar veremedim.
Hocam sizce en iyisi hangisi?

Eray hocam sayenizde çok şey öğrendim. Daha büyük başarılar edinmeniz dileğiyle.

Hocam sizce en iyisi hangisi?
Bı konu hangiis iyi değil tanıtım amaçlı olduğundan kullanıp kendini karar verebilirsiniz. Koruma bakımından soruyorsan çok kez konu açıldı ve cevapladım önceki konuları araştırıp bakabilirsin.

Hocam zaten sayfalarca süreceği için her programın temel özelliklerini yazdım. İsteyen arasından seçer kullanır.

Çözümü AV kurmayı gerektirmeyecek meselelerde bile konuyu okumadan aynı basmakalıp cevabı verenler olduğu için göze batmaya başladı sadece. Yoksa durum bunun tam tersi.

Kaspersky'e bu kadar önyargılı veya sevmiyor?

Nee?
Bunu dedin diye anası babası Yevgeni Kasperski ve Natalya Kasperski olan fanboy ordusu tarafından linçleneceksiniz.

Ek olarak bu karşılaştırmadan çok özellik sayması olmuş. Zira karşılatırma olması için güncel veri, daha büyük bir özellik toplusu olabilir.

Nee?
Bunu dedin diye anası babası Yevgeni Kasperski ve Natalya Kasperski olan fanboy ordusu tarafından linçleneceksiniz.
Yok ben Kaspersky kullanıyorum zaten, aileye olan haracımı ödedim yani Benim anlamadığım özellikle bir Kaspersky düşmanlığı var nedense. Resmen ufaktan bir AMD-Intel çekişmesi görüyorum gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…