Rehber Güvenlik yazılımları karşılaştırması

Acelesi yok, sadece öneri idi buna benzer bir yazılım bulunmuyor o yüzden arayan çok olacaktır dil desteği de eklersen. GitHub'dan açık kaynak kodlu açarsan yardım eden de bulursun tek başına zorlanırsan.
Hijackthis yazdım da en uygunu FRST olur dediğime en yakın. Çünkü dizin olarak çıktı alacağı için ona daha yakın. Amacı ise güvenlik yazılımlarından nasıl kaçanlar olabiliyorsa Android'de de en azından FRST'de olduğu gibi logu inceleyip şüpheli dosyayı fark edebilir benim gibi kişiler.
Şimdi adama en fazla uygulamalar uzantılarının klasörünü açtırabiliyoruz, oradan da karşıdaki kişi istenen klasörü ya bulamıyor ya giremiyor vs. Buldu diyelim paylaşmasıdır falan bayağı dert.

Hocam kafamda bir algoritma kurdum bile bunu şemaya döküp işlemeliyim. Hocam 1 ay içinde yapılabilir umarım zamanım olur.

Yaparsam open source yaparım zaten.

Sıkıntı değil İnşallah işe yarar. İsterse 1 yıl olsun, sen kafana takma boş zamanlarında baksan yeterli. Dediğim gibi acelesi yok başkasına da yararı olacağından şimdiye kadar da benzer yazılım çıkmadığından aceleye gerek yok. Senden sonra başkaları çıkartabilir ama

Yazılımcı arkadaşlara örnek fikir olur. Biz eski toprak olmaya başladık artık . Yeni başlayanlar için büyük bir veli nimet olur.

Hocam özür dilerim konuyu hortlatıyorum ama bir soru soracağım. Sizce Panda mı Malwarebytes mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
@Murat5038 hocam sizle konuştuğumuz konu üzerinde çalışmalara başladım. Gözcü Mobile sürümü içerisine entegre edeceğim Root tarama vb. özellikleri (Root gerektirmeden).

Gözcü Mobile sürümü içerisine entegre edeceğim Root tarama vb. özellikleri (Root gerektirmeden)
Güzel eline sağlık şimdiden. Amaçları biraz farklı konuyla ama sıkıntı olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…