Bu dönem akts 32 gözüküyorAkts yetiyor mu? Eğer sistemde gözüküyor ise alabilirsin ve danışman da onay verirse.
Aldığınız derslerde kalan bir akts kalıyor mu? Diyelim 25 kredilik ders seçtiniz, geri kalan 7 krediyi kullanabiliyor musunuz sistemde?Bu dönem akts 32 gözüküyor
Aldığınız derslerde kalan bir AKTS kalıyor mu? Diyelim 25 kredilik ders seçtiniz, geri kalan 7 krediyi kullanabiliyor musunuz sistemde?
FF ile sayılan dersleriniz bahar döneminde gözüküyor mu peki? Mesela örneğin ben 1 dersten kaldım güz dönemi onu anca yaz okulunda veya seneye güz döneminde verebiliyorum. Aynı şekilde bahar döneminde 1 derste kalırsam, yaz okulunda veya seneye bahar döneminde verebiliyorum.Onu bilmiyorum hocam. Sadece bu dönemden 2 ff var o kadar.
Ff ile sayılan dersleriniz bahar döneminde gözüküyor mu peki? Mesela örneğin ben 1 dersten kaldım güz dönemi onu anca yaz okulunda veya seneye güz döneminde verebiliyorum. Aynı şekilde bahar döneminde 1 derste kalırsam, yaz okulunda veya seneye bahar döneminde verebiliyorum.
Anladım, muhtelemen o kaldığın dersleri yaz okulunda veya seneye güz döneminde alacaksın. Bahar döneminde farklı bir ders alıyorsun çünkü.Daha bahar dönemi ders seçmeleri başlamadı hocam.
Anladım, muhtelemen o kaldığın dersleri yaz okulunda veya seneye güz döneminde alacaksın. Bahar döneminde farklı bir ders alıyorsun çünkü.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.