Güz döneminde 1.50 ortalamayla bahar döneminden ders alınabilir mi?

Sarp00

Decapat
Daha fazla  
Güz dönemi ortalamam 1.50 ve 2 tane ff var ama genel ortalamam 2'nin üstünde. Sizce ben bahar döneminin derslerini alabilir miyim?

Akts yetiyor mu? Eğer sistemde gözüküyor ise alabilirsin ve danışman da onay verirse.

Onu bilmiyorum hocam. Sadece bu dönemden 2 ff var o kadar.
FF ile sayılan dersleriniz bahar döneminde gözüküyor mu peki? Mesela örneğin ben 1 dersten kaldım güz dönemi onu anca yaz okulunda veya seneye güz döneminde verebiliyorum. Aynı şekilde bahar döneminde 1 derste kalırsam, yaz okulunda veya seneye bahar döneminde verebiliyorum.

Ff ile sayılan dersleriniz bahar döneminde gözüküyor mu peki? Mesela örneğin ben 1 dersten kaldım güz dönemi onu anca yaz okulunda veya seneye güz döneminde verebiliyorum. Aynı şekilde bahar döneminde 1 derste kalırsam, yaz okulunda veya seneye bahar döneminde verebiliyorum.

Daha bahar dönemi ders seçmeleri başlamadı hocam.

Anladım, muhtelemen o kaldığın dersleri yaz okulunda veya seneye güz döneminde alacaksın. Bahar döneminde farklı bir ders alıyorsun çünkü.

Hocam bu sene son senem 3 tek ders sınavında vereceğim. Benim öğrenmek istediğim acaba bahar döneminin derslerini alabilir miyim çünkü genel ortalamam 2 üstü AKTS minimum 30 olması lazım benim 32 sadece bu dönem ortalamam 1.80 altında.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı