S Sarp00 Decapat Katılım 24 Aralık 2022 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2025 #1 Güz dönemi ortalamam 1.50 ve 2 tane ff var ama genel ortalamam 2'nin üstünde. Sizce ben bahar döneminin derslerini alabilir miyim?
Güz dönemi ortalamam 1.50 ve 2 tane ff var ama genel ortalamam 2'nin üstünde. Sizce ben bahar döneminin derslerini alabilir miyim?
Taeones Hectopat Katılım 26 Haziran 2021 Mesajlar 2.049 Çözümler 16 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri MacBook Air M1, 2020 - 16 GB Cinsiyet Erkek Meslek Lisans Öğrencisi 31 Ocak 2025 #11 Sarp00 dedi: Hocam bu sene son senem 3 tek ders sınavında vereceğim. Benim öğrenmek istediğim acaba bahar döneminin derslerini alabilir miyim çünkü genel ortalamam 2 üstü AKTS minimum 30 olması lazım benim 32 sadece bu dönem ortalamam 1.80 altında. Genişletmek için tıkla... Alabilirsin ama bu AKTS'ne bağlı ne kadar ders vereceğini bilemem sistemin. Bunu danışman hocanla görüşebilirsin daha iyi bir sonuç alabilmek için. Artı 0 Eksi
Sarp00 dedi: Hocam bu sene son senem 3 tek ders sınavında vereceğim. Benim öğrenmek istediğim acaba bahar döneminin derslerini alabilir miyim çünkü genel ortalamam 2 üstü AKTS minimum 30 olması lazım benim 32 sadece bu dönem ortalamam 1.80 altında. Genişletmek için tıkla... Alabilirsin ama bu AKTS'ne bağlı ne kadar ders vereceğini bilemem sistemin. Bunu danışman hocanla görüşebilirsin daha iyi bir sonuç alabilmek için.
KS KS S Sarp00 Decapat Katılım 24 Aralık 2022 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2025 #12 Taeones dedi: Alabilirsin ama bu AKTS'ne bağlı ne kadar ders vereceğini bilemem sistemin. Bunu danışman hocanla görüşebilirsin daha iyi bir sonuç alabilmek için. Genişletmek için tıkla... Peki hocam, bana zaman ayırdığın için teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
Taeones dedi: Alabilirsin ama bu AKTS'ne bağlı ne kadar ders vereceğini bilemem sistemin. Bunu danışman hocanla görüşebilirsin daha iyi bir sonuç alabilmek için. Genişletmek için tıkla... Peki hocam, bana zaman ayırdığın için teşekkür ederim.
Taeones Hectopat Katılım 26 Haziran 2021 Mesajlar 2.049 Çözümler 16 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri MacBook Air M1, 2020 - 16 GB Cinsiyet Erkek Meslek Lisans Öğrencisi 31 Ocak 2025 #13 Sarp00 dedi: Peki hocam, bana zaman ayırdığın için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Ne demek rica ederim. Artı 0 Eksi
Sarp00 dedi: Peki hocam, bana zaman ayırdığın için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Ne demek rica ederim.