pumour
Hectopat
- Makaleler
- 1
Bütçeyi tam olarak yazabilir misinizbiraz nazlı gibi olcam ama çok elime geliyor numpadli klavye tkl ler tam benim istediğim klavyeler
Bütçeyi tam olarak yazabilir misinizbiraz nazlı gibi olcam ama çok elime geliyor numpadli klavye tkl ler tam benim istediğim klavyeler
Zorlarsam klavye için 2500-3000
güzel duruyor peki garanti gibi şeylerde sıkıntı yaşarmıyımhttps://www.amazon.com.tr/Akko-Anti-Gölgelenme-Doubleshot-Başlıkları-Profiller/dp/B099DW3V46/ref=sr_1_3?__mk_tr_TR=ÅMÅŽÕÑ&crid=1PHY1CINPPCL1&keywords=akko%2B3087&qid=1699138972&s=electronics&sprefix=akko%2B3087%2Celectronics%2C154&sr=1-3&th=1
%10 kupon da var, eğer renkli olmasın beyaz vs olsun diyorsanız başka modeller de atabilirim sıkıntı yok.
Attığım modellerin switchi gerçekten kaliteli, kara cumada indirime girerse almayı düşünüyorum
Aracınız amazon olacağı için sıkıntı yaşayacağınızı zannetmiyorum.güzel duruyor peki garanti gibi şeylerde sıkıntı yaşarmıyım
hocam bide konuşma başında rampage alma demiştiniz nedenini merak ettimde sizce neden ?Aracınız amazon olacağı için sıkıntı yaşayacağınızı zannetmiyorum.
Hocam bir de konuşma başında Rampage alma demiştiniz nedenini merak ettim de sizce neden?
anladım steelseries apex 7 tkl alsam diye tekrar düşünmüştüm bide ama bana sıkıntı çıkardı baya hani bilmiyorum o konuya ne diyorsunuzMalzeme kalitesi kalitesiz oluyor genelde o açığı da RGB ışıklarla kapatmaya çalışıyor, attığınız klavyeyi almayın dememin sebebi o fiyat bandında çok daha kaliteli rakipleri olması. Özet geçersem malzeme kalitesi düşük.
Anladım SteelSeries Apex 7 TKL alsam diye tekrar düşünmüştüm bir de ama bana sıkıntı çıkardı bayağı hani bilmiyorum o konuya ne diyorsunuz.
ben 2500 aldım interdede tkl versiyonu o fiyatlarda gördüm yaklaşık 4 ay önce aldım aldıktan ortalama 10 gün sonra RGB'leri bozuldu ve yanlış renkler verdi bende iade edip tekrar aldım aldıkta sonra ise 1 hafta önce kadar bozuldu klavye kendi kendine basmaya başladıAyrıca rampage ürünler fason üretim oluyor.
Biri 3700 TL diğeri 2000 TL, önce Akko'yu deneyin eğer memnun kalmazsanız SteelSeries'e geri dönersiniz. SteelSeries ne gibi problemler çıkardı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.