Güzel grafiğe sahip oyun önerisi

eren567563456

Centipat
Daha fazla  
İnsanların genelde önerdiği bütün oyunları oynadım RDR 2 TLOU 1 Cyberpunk 2077 gibi populer bütün oyunlar hiçbiri beni tatmin etmedi, grafikleri falan ama Alan Wake 2 oynadığımda resmen artık o ödediğim bilgisayara değdiğini hissettim, bana Alan Wake 2 gibi güzel grafiklere sahip böyle hikayeyi güzel ve tane tane işleyen bir oyun önerisi istiyorum.

İnsanların genelde önerdiği bütün oyunları oynadım RDR 2 TLOU 1 Cyberpunk 2077 gibi populer bütün oyunlar hiçbiri beni tatmin etmedi, grafikleri falan ama Alan Wake 2 oynadığımda resmen artık o ödediğim bilgisayara değdiğini hissettim, bana Alan Wake 2 gibi güzel grafiklere sahip böyle hikayeyi güzel ve tane tane işleyen bir oyun önerisi istiyorum.
Death stranding-Shadow of the tomb raider-Ghost of tsushima-Hellblade-Forbidden west
Maalesef rdr 2 seni tatmin etmediyse bu oyunlar da tatmin etmeyecektir. Sana önerim:

THE LAST OF US PART 1​

Maalesef rdr 2 seni tatmin etmediyse bu oyunlar da tatmin etmeyecektir. Sana önerim:

THE LAST OF US PART 1​

Hocam konuyu doğru okuduysanız TLOU1 tatmin etmemiş arkadaşımızı
Zaten en iyi oyunlar etmediyse ne yapalım piyasada o düzeyde oyun yok zaten o kadar
Saydıklarım gayet iyi oyunlar ama üsttekilerin yerini tutar demedim zaten onlar bile tutmadıysa bunlar sırıtır.Arkadaşın oyun türleriyle bir sorunu var grafikle değil bence

Şaka bir yana RDR2 ve modlu Minecraft olabilir. Modlu GTA 5'te olabilir. (Grafik modu)

Evil West olabilir. God of War ve RDR2 karışımı bir oyun. Adamakıllı hikayesi yok da grafikleri fena değil.

Grafik takinsiti olanları hiçbir zaman anlayamayacağim.

Eskiden bende takmazdım ama artık oyun piyasası genişledi hikaye kadar grafiklerde önemli boşuna çıkarmıyorlar o gelişmiş ekran kartlarını.

Hocam konuyu doğru okuduysanız TLOU1 tatmin etmemiş arkadaşımızı.
Zaten en iyi oyunlar etmediyse ne yapalım piyasada o düzeyde oyun yok zaten o kadar.
Saydıklarım gayet iyi oyunlar ama üsttekilerin yerini tutar demedim zaten onlar bile tutmadıysa bunlar sırıtır. Arkadaşın oyun türleriyle bir sorunu var grafikle değil bence.

Konuda biraz hikayedende bahsetttim aslında RDR 2'yi sevmememin sebebi resmen at sürme Simulator resmen rhodes kampına geldiğimizde oyunu saldım. TLOU 1'i yine RDR 2'ye göre sevdim fakat ne bileyim bir türlü o ruhu yakalayamıyordum ben o salgın evreninde hissedemiyordum kendimi. Cyberpunk 2077'i sevmememin sebebi ayarları ne yaparsam yapayım o blurlu görüntüsü ve şehir içindeki hayatın çok boş olması NPC sistemi falan bıktırdı cidden. Alan Wake 2'yi sevmemin sebebi grafikleri ve hikayeyi çok iyi bütün hale getirmişler ve o gerçek hattaki sahneleri oyunda devam ettiriyosun ya bir de o grafikler yüzünden sanki ulan ben bu adamı gerçek hayatta kontrol ediyorum gibi bir his veriyordu bana. Hem o korku hissini TLOU 1 de hissedememiştim ama Alan Wake 2 de hissettim. Açıkçası şaşırdım yıl olmuş 2024 ama bu tarz oyunlar çok az.

Son düzenleme:
@eren567563456, işleyişi yavaş olan oyunlardan hoşlanmıyor olabilirsiniz. Witcher 3 ve RDR2 gibi oyunlar size göre olmayabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı