Yavuz_sama
Hectopat
Bak işte buna bruh derim.
Mükemmel oyun zaten PUBG Mobile da çok güzel. En sevdiğim oyun Zula.
Son düzenleyen: Moderatör:
Bak işte buna bruh derim.
Böyle hitaplarda bulunmaya devam ederseniz forumdan yasaklanacaksınız. Umarım bir gün oyun ufkunuzu genişletirsiniz. 5-6 yıl sonra bu yazdıklarınızı hatırlayıp kendinize acıyacaksınız.Mükemmel oyun zaten PUBG Mobile da çok güzel. En sevdiğim oyun Zula.
PUBG mobile ve Zulanın grafikleri iyi değil. Ve hakaret ediyorsun, banlanma ihtimalin var.Mükemmel oyun zaten PUBG Mobile da çok güzel. En sevdiğim oyun Zula.
Mük ne kankaMük oyun grafikler mük oynanış mük silahlar mük daha ne olsun?
çizgi filim karakteri koymuş profil resmine velet olduğu belli 18 yaş altına umarım oyunlar yasaklanırPUBG mobile ve Zulanın grafikleri iyi değil. Ve hakaret ediyorsun, banlanma ihtimalin var.
Çizgi film karakteri koymuş profil resmine velet olduğu belli 18 yaş altına umarım oyunlar yasaklanır.
Wolfenstein'ı oynamıştımOturup yaklaşık 10 bin naziyi makineli tüfeklerle öldürmek gibi bir fanteziniz varsa Wolfenstein'a bakabilirsiniz.
Horizon Zero Dawn olabilir hocam.
Zero Dawn benim bilgisayarda anlamsız bir şekilde çok donuyor ya. Hayır kötü bir PC de değil.Horizon Zero Dawn öneririm. Sizin isteklerinizi karşılıyor.
Little Nightmares'a baktım pek sevemedim.Marvel's Avengers öneririm diyeceğim ama büyük ihtimal linç yiyeceğim. Little Nightmares öneririm korku oyunlarından çok korkmazsanız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.