Yavuz_sama Hectopat Katılım 17 Mart 2021 Mesajlar 1.002 Çözümler 2 24 Mayıs 2021 #21 Salsa dedi: Bak işte buna bruh derim. Genişletmek için tıkla... Mükemmel oyun zaten PUBG Mobile da çok güzel. En sevdiğim oyun Zula. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Mayıs 2021
Salsa dedi: Bak işte buna bruh derim. Genişletmek için tıkla... Mükemmel oyun zaten PUBG Mobile da çok güzel. En sevdiğim oyun Zula.
Salsa Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Şubat 2017 Mesajlar 3.939 Çözümler 14 Yer Blackhole Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2021 #22 Yavuz_sama dedi: Mükemmel oyun zaten PUBG Mobile da çok güzel. En sevdiğim oyun Zula. Genişletmek için tıkla... Böyle hitaplarda bulunmaya devam ederseniz forumdan yasaklanacaksınız. Umarım bir gün oyun ufkunuzu genişletirsiniz. 5-6 yıl sonra bu yazdıklarınızı hatırlayıp kendinize acıyacaksınız.
Yavuz_sama dedi: Mükemmel oyun zaten PUBG Mobile da çok güzel. En sevdiğim oyun Zula. Genişletmek için tıkla... Böyle hitaplarda bulunmaya devam ederseniz forumdan yasaklanacaksınız. Umarım bir gün oyun ufkunuzu genişletirsiniz. 5-6 yıl sonra bu yazdıklarınızı hatırlayıp kendinize acıyacaksınız.
Yavuz_sama Hectopat Katılım 17 Mart 2021 Mesajlar 1.002 Çözümler 2 24 Mayıs 2021 #23 Mük oyun grafikler mük oynanış mük silahlar mük daha ne olsun?
Salih Kurbanov Hectopat Katılım 19 Nisan 2021 Mesajlar 212 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2021 #24 Yavuz_sama dedi: Mükemmel oyun zaten PUBG Mobile da çok güzel. En sevdiğim oyun Zula. Genişletmek için tıkla... PUBG mobile ve Zulanın grafikleri iyi değil. Ve hakaret ediyorsun, banlanma ihtimalin var.
Yavuz_sama dedi: Mükemmel oyun zaten PUBG Mobile da çok güzel. En sevdiğim oyun Zula. Genişletmek için tıkla... PUBG mobile ve Zulanın grafikleri iyi değil. Ve hakaret ediyorsun, banlanma ihtimalin var.
Salsa Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Şubat 2017 Mesajlar 3.939 Çözümler 14 Yer Blackhole Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2021 #25 Yavuz_sama dedi: Mük oyun grafikler mük oynanış mük silahlar mük daha ne olsun? Genişletmek için tıkla... Mük ne kanka ?
Yavuz_sama dedi: Mük oyun grafikler mük oynanış mük silahlar mük daha ne olsun? Genişletmek için tıkla... Mük ne kanka ?
Yavuz_sama Hectopat Katılım 17 Mart 2021 Mesajlar 1.002 Çözümler 2 24 Mayıs 2021 #26 Salih Kurbanov dedi: PUBG mobile ve Zulanın grafikleri iyi değil. Ve hakaret ediyorsun, banlanma ihtimalin var. Genişletmek için tıkla... çizgi filim karakteri koymuş profil resmine velet olduğu belli 18 yaş altına umarım oyunlar yasaklanır
Salih Kurbanov dedi: PUBG mobile ve Zulanın grafikleri iyi değil. Ve hakaret ediyorsun, banlanma ihtimalin var. Genişletmek için tıkla... çizgi filim karakteri koymuş profil resmine velet olduğu belli 18 yaş altına umarım oyunlar yasaklanır
thedeuss Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 1.335 Çözümler 6 24 Mayıs 2021 #27 Tüm bunları yaparak Zula'ya destek olabilirsiniz. Amerika oyunlarına destek vermeyi kesin Türk oyunu var (!)
Tüm bunları yaparak Zula'ya destek olabilirsiniz. Amerika oyunlarına destek vermeyi kesin Türk oyunu var (!)
thedeuss Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 1.335 Çözümler 6 24 Mayıs 2021 #28 Yavuz_sama dedi: Çizgi film karakteri koymuş profil resmine velet olduğu belli 18 yaş altına umarım oyunlar yasaklanır. Genişletmek için tıkla... Çizgi filmi sadece 18 yaş altı kişiler mi izleyebiliyor?
Yavuz_sama dedi: Çizgi film karakteri koymuş profil resmine velet olduğu belli 18 yaş altına umarım oyunlar yasaklanır. Genişletmek için tıkla... Çizgi filmi sadece 18 yaş altı kişiler mi izleyebiliyor?
Salsa Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Şubat 2017 Mesajlar 3.939 Çözümler 14 Yer Blackhole Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2021 #29 Yaşınız kaç? Bu elemen ne zaman ban yiyecek acaba?
mburaktekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 5.006 Makaleler 2 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2021 #30 körbiginar dedi: Oturup yaklaşık 10 bin naziyi makineli tüfeklerle öldürmek gibi bir fanteziniz varsa Wolfenstein'a bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Wolfenstein'ı oynamıştım 296822 dedi: Horizon Zero Dawn olabilir hocam. Genişletmek için tıkla... Chloe Price dedi: Horizon Zero Dawn öneririm. Sizin isteklerinizi karşılıyor. Genişletmek için tıkla... Zero Dawn benim bilgisayarda anlamsız bir şekilde çok donuyor ya. Hayır kötü bir PC de değil. HalePlace dedi: Marvel's Avengers öneririm diyeceğim ama büyük ihtimal linç yiyeceğim. Little Nightmares öneririm korku oyunlarından çok korkmazsanız. Genişletmek için tıkla... Little Nightmares'a baktım pek sevemedim.
körbiginar dedi: Oturup yaklaşık 10 bin naziyi makineli tüfeklerle öldürmek gibi bir fanteziniz varsa Wolfenstein'a bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Wolfenstein'ı oynamıştım 296822 dedi: Horizon Zero Dawn olabilir hocam. Genişletmek için tıkla... Chloe Price dedi: Horizon Zero Dawn öneririm. Sizin isteklerinizi karşılıyor. Genişletmek için tıkla... Zero Dawn benim bilgisayarda anlamsız bir şekilde çok donuyor ya. Hayır kötü bir PC de değil. HalePlace dedi: Marvel's Avengers öneririm diyeceğim ama büyük ihtimal linç yiyeceğim. Little Nightmares öneririm korku oyunlarından çok korkmazsanız. Genişletmek için tıkla... Little Nightmares'a baktım pek sevemedim.