Güzel hikayeli oyun önerisi

Erdem aga

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Güzel hikayeli bir oyun tavsiyesi istiyorum Uncharted ve Far Cry'i sevdim oynadım. Bilgisayarım biraz düşük bir bilgisayar APU bilgisayar AMD Ryzen 5 Pro 4600G işlemci ve 16 CG RAM var.

Call of duty black ops 1 ve black ops 2 olabilir.
Call of duty nin orjinal MW seriside gayet iyidir.

Merhaba arkadaşlar. Güzel hikayeli bir oyun tavsiyesi istiyorum Uncharted ve Far Cry'i sevdim oynadım. Bilgisayarım biraz düşük bir bilgisayar APU bilgisayar AMD Ryzen 5 Pro 4600G işlemci ve 16 CG RAM var.

Beyond Two Souls.
The Last of Us part 1.
CoD Modern Warfare 2.
Havy rain.
Detroit Become Human.
Mafia 2.
AC2.
AC Black Flag.
Rise of the Tomb Raider.
Resident Evil 8 village.

CoD MW ve Black Ops serisi. WaW da oynanabilir fakat beğenmeyebilirsiniz biraz eski bir oyun fakat hikayesi güzeldir.

Ben açıkçası burada yazılan çoğu oyunun kötü olduğunu düşünüyorum. Metal Gear Solid serisine bir bakmanı tavsiye ederim özellikle 3. oyun o kadar güzel bir hikaye sunuyordu ki credits i izlerken gözümden yaş gelmişti. Ve TLOU , AC , COD falan hepsinden daha kaliteli oyun serisidir.

Renkler ve zevkler tartışılmaz ama genel olarak TLOU, AC, CoD serileri daha çok beğeniliyor. Sizin dediğiniz oyunu daha once duymadim bile.

Renkler ve zevkler tartışılmaz ama genel olarak TLOU, AC, CoD serileri daha çok beğeniliyor. Sizin dediğiniz oyunu daha once duymadim bile.

Evet çünkü son 15 senedir falan bu oyunlar daha fazla göz önünde metal Gear Solid serisi PS1 döneminden beri ayakta olan Konami'nin en büyük oyun serisi. Şu an herkesin arkasından koştuğu Hideo Kojima'nın da sanat eseridir. Eğer duymadıysanız büyük olasılıkla oyunlarla çok içli dışlı değilsinizdir. Keza Dost Kayaoğlu, nobk gibi bir 20-30 yıldır oyunlarla ilgili insanların da favori serilerinden birisidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…