Merhaba arkadaşlar. Güzel hikayeli bir oyun tavsiyesi istiyorum Uncharted ve Far Cry'i sevdim oynadım. Bilgisayarım biraz düşük bir bilgisayar APU bilgisayar AMD Ryzen 5 Pro 4600G işlemci ve 16 CG RAM var.
CoD MW ve Black Ops serisi. WaW da oynanabilir fakat beğenmeyebilirsiniz biraz eski bir oyun fakat hikayesi güzeldir.Merhaba arkadaşlar. Güzel hikayeli bir oyun tavsiyesi istiyorum Uncharted ve Far Cry'i sevdim oynadım. Bilgisayarım biraz düşük bir bilgisayar APU bilgisayar AMD Ryzen 5 Pro 4600G işlemci ve 16 CG RAM var.
Ben açıkçası burada yazılan çoğu oyunun kötü olduğunu düşünüyorum. Metal Gear Solid serisine bir bakmanı tavsiye ederim özellikle 3. oyun o kadar güzel bir hikaye sunuyordu ki credits i izlerken gözümden yaş gelmişti. Ve TLOU, AC, CoD falan hepsinden daha kaliteli oyun serisidir.
Renkler ve zevkler tartışılmaz ama genel olarak TLOU, AC, CoD serileri daha çok beğeniliyor. Sizin dediğiniz oyunu daha once duymadim bile.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.