Güzel hikayeli oyun önerisi

Yazdığım kısımda düzeltme yapmayı unutmuşum düzelteyim hikayeye sıfırdan başlayacaksan metal Gear 1 ve 2'den başlayabilirsin ama direkt 3'ten de başlarsan hiçbir sıkıntı olmaz MGS evreninin zaman çizelgesinde en başta MGS 3 yer alıyor yani istersen MGS 3'ü oynayıp seriye bakmayabilirsin baktın seriyi de oynamak istiyorsun işte o zaman metal Gear 1 ile seriye başlarsın yani hevesin kursağında kalmasın bir de şu an geliştirilmekte olan bir MGS 3 remake i var ama benim tavsiyem orijinalini oynaman.

He iyi o zaman yukarıdaki @Mazael de bir şey bilmiyormuş. teşekkürler.

Metal Gear Solid 1 değil metal Gear 1 ve 2 var onlardan başlaması lazım.

Metal Gear 1 ve 2'yi MGS3'ten sonra oynamayı tavsiye ediyorum ben.

He iyi o zaman yukarıdaki @Mazael de bir şey bilmiyormuş. Teşekkürler.

Metal Gear 1 ve 2'nin verdiği şeyleri 3'ten sonra öğrenmen çok daha mantıklı çünkü karakterin nereye evrildiğini daha iyi anlıyorsun. Yorum yapmadan, bilmediğin bir şey hakkında bu kadar ani bir karara vermen beni güldürdü açıkçası. Dünden beri vaktimi boşa harcadığın için teşekkür ederim. Yazdıklarından ötürü seni engelliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Metal Gear 1 ve 2'yi MGS3'ten sonra oynamayı tavsiye ediyorum ben.

Metal Gear 1 ve 2'nin verdiği şeyleri 3'ten sonra öğrenmen çok daha mantıklı çünkü karakterin nereye evrildiğini daha iyi anlıyorsun. Yorum yapmadan, bilmediğin bir şey hakkında bu kadar ani bir karara vermen beni güldürdü açıkçası. Dünden beri vaktimi boşa harcadığın için teşekkür ederim. Yazdıklarından ötürü seni engelliyorum.

Neden Metal Gear 1 ve 2'yi Metal Gear Solid 3'ten sonra oynasın senin dediğin sıraya göre Metal Gear Solid 1'den başlayacaksa Metal Gear 1 ve 2'yi de bilmesi gerekiyor hem çıkış tarihlerine göre hem de Metal Gear Solid 1 Metal Gear 1 ve 2'nin devamı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı