yaser pektaş
Decapat
Halihazırda yıkama sektöründesiniz bu işten farklı bir iş yapmak ve buna uyum sağlayıp pazarda yer edinmek çok uzun ve maaliyetli olur. En iyi iş kendi işindir ne olursa olsun, eğer sıcak para istiyorsanız kuryeliği deneyebilirsiniz ama geleceği olan bir iş değil yaşlanınca eninde sonunda bırakıp 3 kuruş emekli maaşına kalırsınız, yerinizde olsam şehrin nüfuzu uygun ise yıkama adı altında kuru temizleme işine de girerdim ev koltukları takım elbiseler abiye tarzı eşyaları yıkayıp şehrin her yerine reklam dağıtırdım Google üzerinden işletmenizi kayıt eder kendinizi müşteriye sevdirirseniz arama çubuğunda ilk sizin adınız çıkar ve bu işin de kârı olur.
Aslında bırakmasının sebebi sağlıktan dolayı 5 kere mide kanaması geçirdi ayrıca bacağında platinde var zaten bir 5 yıl daha çalışır ben de o zamana üniversiteyi bitirmiş olurum ben bakarım eğer ki kurye işi 60-70k arası kazandırıyorsa 2 günde 1 koltuk yıkama yaparsak 80-90k arası aylık kazanç sağlarız o da tatmin eder ama kurye olmanın kreterlerini bilmiyoruz.
Ne anlatıyon?
Tilt falan kafanda kurmuşsun? Attığın için yaptım.
E-ticaret sektörü Full+Full küçük yatırımcıların artık çoğu zararına satış yaparken en az 3 5 yıl önce başlanılması gereken bir işi önermişsin. Büyük ihtimalle Instagram, TikTok tarafı yerlerde editler görüp aklınca e ticaretden millet çok zengin oluyor kanısına varmışsın.
Haklısınız hocam e-ticaret aşırı sıkıntılı ne olduğu belirsiz ya tutar ya tutmaz e ticaretten sadece kazananları görüyoruz ancak onun kat ve kat daha fazla kaybedini var ama eğer ki tutarsa çok kar edersin.