Güzel kârlı iş önerisi

Halihazırda yıkama sektöründesiniz bu işten farklı bir iş yapmak ve buna uyum sağlayıp pazarda yer edinmek çok uzun ve maaliyetli olur. En iyi iş kendi işindir ne olursa olsun, eğer sıcak para istiyorsanız kuryeliği deneyebilirsiniz ama geleceği olan bir iş değil yaşlanınca eninde sonunda bırakıp 3 kuruş emekli maaşına kalırsınız, yerinizde olsam şehrin nüfuzu uygun ise yıkama adı altında kuru temizleme işine de girerdim ev koltukları takım elbiseler abiye tarzı eşyaları yıkayıp şehrin her yerine reklam dağıtırdım Google üzerinden işletmenizi kayıt eder kendinizi müşteriye sevdirirseniz arama çubuğunda ilk sizin adınız çıkar ve bu işin de kârı olur.

Aslında bırakmasının sebebi sağlıktan dolayı 5 kere mide kanaması geçirdi ayrıca bacağında platinde var zaten bir 5 yıl daha çalışır ben de o zamana üniversiteyi bitirmiş olurum ben bakarım eğer ki kurye işi 60-70k arası kazandırıyorsa 2 günde 1 koltuk yıkama yaparsak 80-90k arası aylık kazanç sağlarız o da tatmin eder ama kurye olmanın kreterlerini bilmiyoruz.

Ne anlatıyon?
Tilt falan kafanda kurmuşsun? Attığın için yaptım.
E-ticaret sektörü Full+Full küçük yatırımcıların artık çoğu zararına satış yaparken en az 3 5 yıl önce başlanılması gereken bir işi önermişsin. Büyük ihtimalle Instagram, TikTok tarafı yerlerde editler görüp aklınca e ticaretden millet çok zengin oluyor kanısına varmışsın.

Haklısınız hocam e-ticaret aşırı sıkıntılı ne olduğu belirsiz ya tutar ya tutmaz e ticaretten sadece kazananları görüyoruz ancak onun kat ve kat daha fazla kaybedini var ama eğer ki tutarsa çok kar edersin.

Aslında bırakmasının sebebi sağlıktan dolayı 5 kere mide kanaması geçirdi ayrıca bacağında platinde var zaten bir 5 yıl daha çalışır ben de o zamana üniversiteyi bitirmiş olurum ben bakarım eğer ki kurye işi 60-70k arası kazandırıyorsa 2 günde 1 koltuk yıkama yaparsak 80-90k arası aylık kazanç sağlarız o da tatmin eder ama kurye olmanın kreterlerini bilmiyoruz.

Trendyol motorlu kurye şartları genel olarak şu şekildedir;

18 yaşın doldurulmuş olması,
Sabıka kaydı olmaması,
Motorlu kuryelik yapacaklar için en az A1 ya da A2 seviyesinde ehliyet sahibi olmak,
En az lise ya da üstü dengi okuldan mezun olmak,
Erkek kuryelerde askerlik ile ilişiği olmamak,
Yoğun ve esnek çalışma saatlerine uyum göstermek,
İletişim becerilerinin yüksek olması,
Teslimatların hızlı ve zamanında yapılması.

Haklısınız hocam e-ticaret aşırı sıkıntılı ne olduğu belirsiz ya tutar ya tutmaz e ticaretten sadece kazananları görüyoruz ancak onun kat ve kat daha fazla kaybedini var ama eğer ki tutarsa çok kar edersin.

Attım kardeşim.

Hocam piyasa çok dolu küçük yatırımcı bu işe giremez büyük sermayeler lazım. Yoksa e-ticaret en güzel gelir yollarından birisi.

Tanıdıklarınızı anonim olmayacak şekilde gelirlerini ve e-ticaret yaptıkları platformu paylaşır mısınız?

Neden böyle bir şey talep ettiğinizi anlayamadım. Ve hayır, Technopat'taki random bir kullanıcıya bunu kanıtlamak için uğraşmayacağım. Ha illa bi' bilgi istiyorsanız bi' dönem arkadaşım Trendyol üzerinden satış yapıyordu. Ağırlıklı olarak 3D yazıcı ile baskı aldığı ürünleri satıyordu. Kendi yaptığım bir iş değil, çevremdeki insanlardan duyduğum bu. Size alakasız bir şekilde yalan söylemem için bir sebep de yok ayrıca, eğer bunun için istiyorsanız. Zaten konu sahibi de sıcak bakmıyor bu fikre, daha fazla uzatmaya gerek yok.

Trendyol motorlu kurye şartları genel olarak şu şekildedir;

18 yaşın doldurulmuş olması,
Sabıka kaydı olmaması,
Motorlu kuryelik yapacaklar için en az A1 ya da A2 seviyesinde ehliyet sahibi olmak,
En az lise ya da üstü dengi okuldan mezun olmak,
Erkek kuryelerde askerlik ile ilişiği olmamak,
Yoğun ve esnek çalışma saatlerine uyum göstermek,
İletişim becerilerinin yüksek olması,
Teslimatların hızlı ve zamanında yapılması.

Attım kardeşim.

Abi babam araba ile olanını düşünüyor motor işi tehlikeli. Buradaki şartların hepsine uyuyor zaten oturduğumuz semti en iyi o bilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı