Güzel Salata Önerileri

Yeşillikten yana ayırt ettiğin bir şey yoksa roka, dereotu(acı olanı),kuru soğan ve domates. Hepsini ince kıyıp tel tel yapacaksın. Üzerine toz biber, yağ ve nar ekşisi. Lokantada çalıştığım zamanlarda özel olarak yapardım. Ayriyetten hesaba eklenirdi ücreti. 10 numara tadı oluyor.

Sirke ve biber olmazsa sevinirim. Özellikle sirkeyi pek sevmiyorum. :)
Aslında 2'si de güzeldir. Mesela 2 domates doğrarsan yanına 1 biber doğraman yeter. Aynı şekilde sirkede öyle. Salatanın çokluğuna göre 1-2 damla akıtsan yeter. Hem tadını anlamazsın hem de sağlık için iyi olur.👍
Tabi herkesin bünyesi farklı. Ben kendime göre yorum yaptığım için belki az miktarda da olsa tadını alıyorsundur sen.

Güzel yıkanmış, taze salatalık, kıvırcık, marul, havuç, kırmızı lahana maydanoz yeterli geliyor. Önemli olan husus benim için sosları. Limon, yağ, hafif tat vermesi için sirke ve nar ekşisi ile basit ama yeterli salata yaparım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı