Guitar Hero PC nasıl gitar ile oynanır?

melandre

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba.

Guitar Hero PC versiyonunun bildiğiniz gibi orijinal satışı yok. Mecburen korsan kurulum yapmak zorundayız.

Guitar Hero world tour oyununu bilgisayarıma kurdum. Ayrıca Metallica, Van hallen, GH3 vs diğer tüm guitar Hero parçalarını çalabildiğimiz yamayı da kurdum.

Klavye ile sorunsuzca oyunu oynayabiliyorum. Fakat gitar ile oynamak istiyorum. Bu şekilde kurulum yapılmış bir oyun için PC'de kullanılabilen bir gitar var mı? Varsa link atabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunun kendi gitarını almanız gerekiyor.
evet de işte bir sürü çeşidi var. ayrıca pc için olan gitar yok. ps3 için olan gitar pc de çalışır mı? GH Live gitarı benim bilgisayarımdaki oyunla çalışır mı? Bunları soruyorum

evet de işte bir sürü çeşidi var. ayrıca pc için olan gitar yok. ps3 için olan gitar pc de çalışır mı? GH Live gitarı benim bilgisayarımdaki oyunla çalışır mı? Bunları soruyorum
Bir kaç yere baktım. Ya çalışmamış ya da çalışmış ama çok zor yazmışlar.

Merhaba hocam, Guitar Hero koleksiyonu yapıyorum hala arıyorsanız bir şekilde yardımcı olabilirim.

Merhaba. Guitar Hero world tour için PC ile uyumlu gitar arıyorum. Satıyor musun?

Elimde PS2 gitarı var hocam dönüştürücüsüyle beraber, tüm oyunlarda çalışıyor. Bir de Xbox 360 gitarı mevcut o da alıcı bulabilirsem kablosuz çalışıyor sorunsuz.

PS2 kablolu Xbox olan konsola donglesız bağlanıyor. Elimde de les paul, PC, PS3 ve PS2 için dongle mevcut. Profilimdeki ilana yazarsanız hocam boşuna işgal etmeyelim konuyu
.
Profilinizdeki ilanı bulamadım. Bateri arıyorum ben de var mı bilginiz ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…