Kapasite. tipi, fiyatı... Hiçbir detay vermemişsiniz kiBir RAM buldum uygun ama yapan Kingston değil, Guix Xulian; alayım mı?
Ürün linkini atıyımmıKapasite. tipi, fiyatı... Hiçbir detay vermemişsiniz ki![]()
Kapasite. tipi, fiyatı... Hiçbir detay vermemişsiniz ki![]()
DDR2 ve 4GB bir RAM bulmuşsunuz markasını modelini boşverin bence alınır. Bende de bir adet var ancak DDR2 sistemim yok takacak
Şimdi kankam benim işlemci pentium dual-core E6600 @ 3.06 GHz 2.53 Ghz depoda buluştum rammi alimmi almayimmiDDR2 ve 4GB bir RAM bulmuşsunuz markasını modelini boşverin bence alınır. Bende de bir adet var ancak DDR2 sistemim yok takacak
Malum, her DDR2 sistem tek modül 4GB desteklemiyor![]()
4GB tek modül RAM'ler yalnızca AMD işlemcilerle çalışıyor maalesef.Şimdi kankam benim işlemci pentium dual-core E6600 @ 3.06 GHz 2.53 Ghz depoda buluştum rammi alimmi almayimmi
Peki saol4GB tek modül RAM'ler yalnızca AMD işlemcilerle çalışıyor maalesef.
Aga sende varmış ya satiyonmu4GB tek modül RAM'ler yalnızca AMD işlemcilerle çalışıyor maalesef.
https://app.hb.biz/8xKFMH2CTTlI kanka bide buna bak olurmu4GB tek modül RAM'ler yalnızca AMD işlemcilerle çalışıyor maalesef.
Kanka Intel işlemciler tek modül 4GB DDR2 desteklemiyor, maksimum her yuvaya ikişer GB takabilirsin. Bilgisayarcılarda 100 liradan fazla değildir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.