Gulf sigorta nasıl?

Vatan Bilgisayar'dan iPhone 13 aldım ve yanında ek garanti olarak kazaya ve çalınmaya garanti aldım. Fakat internette baktığımda neredeyse kimse bu sigortadan memnun değil. Genellikle ürün tamir edilemez diyerek faturanın %60 kadarını Vatan Bilgisayar'da kullanmak için kod verip telefonumuzu alıyorlarmış. Gerçekten tamir edilemeyecek bir durumda ise güzel bir uygulama ama ufak tefek şeylerde de tamir etmeyip kod mu veriyorlar acaba? Telefon zaten 31.000TL, ek sigortası ise 5.000TL. Ortalama bir ekran kırıklığında biz bunu yapamayız diyerek 18.000TL'lik kod mu verecek? Eğer öyle ise iptal etmeye çalışıp 5.000TL'yi cebime koyarım. En azından ekran kırıldığında ise muhattabım Apple olur ve o kenara koyduğum parayı kullanırım. Gulf sigorta ile yaşadığınız tecrübelerinizi ve düşüncelerinizi bekliyorum.
 

Kardeşim öncelikle şöyle söyleyeyim ben poliçe olanaklarını genellikle biliyorum. Eğer ekranı kırık muhabbetinden gönderirsen genellikle %60 iade ediyorlar çünkü adamların elinde orijinal parça yok genellikle muadil malları takıyorlar. Sen 5.000 TL vererek kâr etmiş düşünüyorsun ama inan ki gulf sigorta daha çok kâr ediyor çünkü senden almış olduğu telefonu kim bilir ne el altından kâr yapacak. Şöyle bir şey de var diyelim ki 500 TL'lik ürün aldın sigorta yaptırdın %100 para iadesi yaparlar veya tablet, düşük fiyat telefon yaptırdığında onarım yapıp veriyorlar ama bilgin olsun eğer ürünü tamir edip gönderdiklerinden sigorta hakkını doldurursun, 3.yıl batarya değişimi hakkın iptal olur ve 2 yıllık olan garantin bozulur. Zaten sigorta yaptırmak uygun değil tabi ki senin düşüncen farklı olabilir. Eğer yaptırmış olduğun sigorta 15 günü geçmiş ise iptal ettiremezsin bilgin olsun iyi günler dilerim.
 
Kardeşim öncelikle şöyle söyleyeyim ben poliçe olanaklarını genellikle biliyorum. Eğer ekranı kırık muhabbetinden gönderirsen genellikle %60 iade ediyorlar çünkü adamların elinde orijinal parça yok genellikle muadil malları takıyorlar. Sen 5.000 TL vererek kâr etmiş düşünüyorsun ama inan ki gulf sigorta daha çok kâr ediyor çünkü senden almış olduğu telefonu kim bilir ne el altından kâr yapacak. Şöyle bir şey de var diyelim ki 500 TL'lik ürün aldın sigorta yaptırdın %100 para iadesi yaparlar veya tablet, düşük fiyat telefon yaptırdığında onarım yapıp veriyorlar ama bilgin olsun eğer ürünü tamir edip gönderdiklerinden sigorta hakkını doldurursun, 3.yıl batarya değişimi hakkın iptal olur ve 2 yıllık olan garantin bozulur. Zaten sigorta yaptırmak uygun değil tabii ki senin düşüncen farklı olabilir. Eğer yaptırmış olduğun sigorta 15 günü geçmiş ise iptal ettiremezsin bilgin olsun iyi günler dilerim.

Çoktan yaptırdım ve 15G'ünü geçti. Sanırım 20-25gün oldu. Ekran bile değiştiremiyorlarsa neden aldım ki bunu.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı