Owium Picopat Katılım 8 Aralık 2024 Mesajlar 745 Çözümler 1 19 Mayıs 2025 #1 GuliKit KK2 T Hall Effect Destekli TMR Manyetik Joystick Bluetooth Gamepad (NS09 T) bu gamepadi almayı düşünüyorum, Gaming Gen'den olması gerekiyor indirim gereği. Önerebilir misiniz?
GuliKit KK2 T Hall Effect Destekli TMR Manyetik Joystick Bluetooth Gamepad (NS09 T) bu gamepadi almayı düşünüyorum, Gaming Gen'den olması gerekiyor indirim gereği. Önerebilir misiniz?
Eymenz Hectopat Katılım 19 Mart 2024 Mesajlar 3.014 Makaleler 3 Çözümler 31 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Prıme B450M-K 2 Amd Ryzen 5 5600 Galax Rtx 2060 Plus Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2025 #2 Owium dedi: GuliKit KK2 T Hall Effect Destekli TMR Manyetik Joystick Bluetooth Gamepad (NS09 T) bu gamepadi almayı düşünüyorum, Gaming Gen'den olması gerekiyor indirim gereği. Önerebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Genelde oneriyorlardı guzel kolmus.
Owium dedi: GuliKit KK2 T Hall Effect Destekli TMR Manyetik Joystick Bluetooth Gamepad (NS09 T) bu gamepadi almayı düşünüyorum, Gaming Gen'den olması gerekiyor indirim gereği. Önerebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Genelde oneriyorlardı guzel kolmus.
Katipke Decipat Ekipman Ustası Katılım 14 Ağustos 2024 Mesajlar 2.232 Makaleler 3 Çözümler 4 19 Mayıs 2025 #3 Owium dedi: GuliKit KK2 T Hall Effect Destekli TMR Manyetik Joystick Bluetooth Gamepad (NS09 T) bu gamepadi almayı düşünüyorum, Gaming Gen'den olması gerekiyor indirim gereği. Önerebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Dongle yok yanında kablolu oynayacaksınız veya Bluetooth sorun olmazsa öyle alın
Owium dedi: GuliKit KK2 T Hall Effect Destekli TMR Manyetik Joystick Bluetooth Gamepad (NS09 T) bu gamepadi almayı düşünüyorum, Gaming Gen'den olması gerekiyor indirim gereği. Önerebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Dongle yok yanında kablolu oynayacaksınız veya Bluetooth sorun olmazsa öyle alın
Blackbeard Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Ocak 2013 Mesajlar 3.496 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Mayıs 2025 #4 Bunda dongle yok diye duymuştum hocam araştırmadan alma
Owium Picopat Katılım 8 Aralık 2024 Mesajlar 745 Çözümler 1 29 Mayıs 2025 #5 Katipke dedi: Dongle yok yanında kablolu oynayacaksınız veya Bluetooth sorun olmazsa öyle alın Genişletmek için tıkla... Blackbeard dedi: Bunda dongle yok diye duymuştum hocam araştırmadan alma Genişletmek için tıkla... Bluetooth çok sorun olmaz ama bozulmasından korkuyorum bluetoothun.
Katipke dedi: Dongle yok yanında kablolu oynayacaksınız veya Bluetooth sorun olmazsa öyle alın Genişletmek için tıkla... Blackbeard dedi: Bunda dongle yok diye duymuştum hocam araştırmadan alma Genişletmek için tıkla... Bluetooth çok sorun olmaz ama bozulmasından korkuyorum bluetoothun.
Katipke Decipat Ekipman Ustası Katılım 14 Ağustos 2024 Mesajlar 2.232 Makaleler 3 Çözümler 4 29 Mayıs 2025 #6 Owium dedi: Bluetooth çok sorun olmaz ama bozulmasından korkuyorum bluetoothun. Genişletmek için tıkla... Hocam bigbig won gale hall bakabilirsiniz wraith indirimini kullanarak iyziconun
Owium dedi: Bluetooth çok sorun olmaz ama bozulmasından korkuyorum bluetoothun. Genişletmek için tıkla... Hocam bigbig won gale hall bakabilirsiniz wraith indirimini kullanarak iyziconun
Owium Picopat Katılım 8 Aralık 2024 Mesajlar 745 Çözümler 1 29 Mayıs 2025 #7 Katipke dedi: Hocam bigbig won gale hall bakabilirsiniz wraith indirimini kullanarak iyziconun Genişletmek için tıkla... Shooter III de çok öneriliyordu, hangisi daha iyi olur?
Katipke dedi: Hocam bigbig won gale hall bakabilirsiniz wraith indirimini kullanarak iyziconun Genişletmek için tıkla... Shooter III de çok öneriliyordu, hangisi daha iyi olur?
Katipke Decipat Ekipman Ustası Katılım 14 Ağustos 2024 Mesajlar 2.232 Makaleler 3 Çözümler 4 29 Mayıs 2025 #8 Owium dedi: Shooter III de çok öneriliyordu, hangisi daha iyi olur? Genişletmek için tıkla... Çok fark etmiyorlar. Ne tarz oyunlar oynayacaksınız
Owium dedi: Shooter III de çok öneriliyordu, hangisi daha iyi olur? Genişletmek için tıkla... Çok fark etmiyorlar. Ne tarz oyunlar oynayacaksınız
Owium Picopat Katılım 8 Aralık 2024 Mesajlar 745 Çözümler 1 29 Mayıs 2025 #9 Katipke dedi: Çok fark etmiyorlar. Ne tarz oyunlar oynayacaksınız Genişletmek için tıkla... Fifa, NBA tarzı. Bir de PlayStation koluna alışığım ben 600-700 daha verip farklı modelini almaya değer mi?
Katipke dedi: Çok fark etmiyorlar. Ne tarz oyunlar oynayacaksınız Genişletmek için tıkla... Fifa, NBA tarzı. Bir de PlayStation koluna alışığım ben 600-700 daha verip farklı modelini almaya değer mi?
B BrahiRaBe Centipat Katılım 20 Ocak 2024 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2025 #10 Owium dedi: Fifa, NBA tarzı. Bir de PlayStation koluna alışığım ben 600-700 daha verip farklı modelini almaya değer mi? Genişletmek için tıkla... Hocam bir gamepad aldınız mı? Ben rekabetçi oyun oynamayacağım controller ile hikayeli, yarış, fifa gibi oyunlarda kullanacağım siz ne aldınız?
Owium dedi: Fifa, NBA tarzı. Bir de PlayStation koluna alışığım ben 600-700 daha verip farklı modelini almaya değer mi? Genişletmek için tıkla... Hocam bir gamepad aldınız mı? Ben rekabetçi oyun oynamayacağım controller ile hikayeli, yarış, fifa gibi oyunlarda kullanacağım siz ne aldınız?