- Makaleler
- 3
Bütçeniz ne kadarHocam bir gamepad aldınız mı? Ben rekabetçi oyun oynamayacağım controller ile hikayeli, yarış, fifa gibi oyunlarda kullanacağım siz ne aldınız?
Bütçeniz ne kadarHocam bir gamepad aldınız mı? Ben rekabetçi oyun oynamayacağım controller ile hikayeli, yarış, fifa gibi oyunlarda kullanacağım siz ne aldınız?
3000 düşünüyorum aslında ilk başta yola dualsense ile çıkmıştımBütçeniz ne kadar
Alabilirseniz bence gamesir cyclone 2 alabileceğiniz en iyi kol bu bütçeye yakın kollar arasında.3000 düşünüyorum aslında ilk başta yola dualsense ile çıkmıştım
Çok fazla hakim değilim piyasaya da gamesir'i ilk defa duydum daha önceden Can Sungur'dan KK2 pro'yu duymuştum o yüzden KK3 Pro'ya biraz sıcak bakıyorum. KK3 Pro ve Cyclone 2 arasında hangisi daha mantıklı rekabetçi de oynamıyorum göz önünde bulundurulduğunda.Alabilirseniz bence gamesir cyclone 2 alabileceğiniz en iyi kol bu bütçeye yakın kollar arasında.
Gamesir cyclone 2 daha mantıklı bir kol. Gaming gen tr reklamını iyi yaptığı için duydunuz gulikiti yoksa gamesir hem daha uzun süredir Türkiye'de hem de daha güzel ürünler üretiyorÇok fazla hakim değilim piyasaya da gamesir'i ilk defa duydum daha önceden Can Sungur'dan KK2 pro'yu duymuştum o yüzden KK3 Pro'ya biraz sıcak bakıyorum. KK3 Pro ve Cyclone 2 arasında hangisi daha mantıklı rekabetçi de oynamıyorum göz önünde bulundurulduğunda.
Peki artıları eksileri yaklaşık nelerdir bir de almamı tavsiye ettiğiniz bir yer var mı taksitlerdir indirimlerdir vesaireGamesir cyclone 2 daha mantıklı bir kol. Gaming gen tr reklamını iyi yaptığı için duydunuz gulikiti yoksa gamesir hem daha uzun süredir Türkiye'de hem de daha güzel ürünler üretiyor![]()
Tamamdır teşekkür ederim yakın zamanda almayı düşünüyorumGizala üzerinden, gizalanın amazon satışından veya hepsiburada'dan alabilirsiniz. Taksit seçenekleri yazıyor direkt ürün sayfalarında. Ben amazon aracılı veya direkt gizaladan almanızı öneririm. Garanti olarak iyi bir site gizala
Hayırlı olsun şimdiden hocam, sorunuz olursa cevaplayabilirim aktif kullanıyorum ben de kolu.Tamamdır teşekkür ederim yakın zamanda almayı düşünüyorum![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.