Çözüldü gulrsgdd.app.link virüslü müdür?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

0tac

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba, biliyorsunuz ki can sıkıcı bir olay yaşandı.

Bu olay etiketlerine bakarken şu videoya rastladım. Sansürsüz halini izlemeye tabii meraklı değilim ama bu videonun sansürsüz olarak paylaşılamayacağını bildiğim için bu videoyu linki görmeden normal Twitter videosu sanıp açtım. Site olduğunu yönlendirildikten sonra anladım ve hemen çıktım. Kaspersky ve Malwarebytes ile tarama yaptım bir sonuç çıkmadı. Virüs bulaşmış olabilir mi? Link App. Link ile bitiyor.

Çözüm

Hala daha olabilir. Dediğiniz gibi bir siteye yönlendirilmişseniz o site temiz gözüküp yönlendirildiğiniz siteden bulaşabilir.

Taramalar temiz demiştiniz. Kaspersky veya ESET kullanmaya devam edin. Bir sorun çıkarsa bulunur.
Bir indirme yapmadıysan sorun olmaz.

Ya Allah aşkına bunu önümüze koymanız gerekiyor mu? Apaçık ortada zaten sitenin kötü olduğu, bilerek mi yapıyorsunuz?

Ya Allah aşkına bunu önümüze koymanız gerekiyor mu? Apaçık ortada zaten sitenin kötü olduğu, bilerek mi yapıyorsunuz?
Sitede sorun olduğunun farkındayım. Bir anda virüs indirmiş olabilir mi ve ya benzeri?

Sitede sorun olduğunun farkındayım. Bir anda virüs indirmiş olabilir mi ve ya benzeri?
Bir şey olmaz. Ayrıca lütfen Twitter gibi dağınık ve haysiyetsiz bir yerde atılan postları atmayın buraya, özellikle bu olayı. Mide bulandırıcı.

Siteyi VirusTotal'de aratın. Neden güvenilir olmadığından emin olduğunuz bir siteye girmeye çalışıyorsunuz? Zaten Twitter'daki yazı bile ben virüsüm diyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Siteyi VirusTotal'de aratın. Neden güvenilir olmadığından emin olduğunuz bir siteye girmeye çalışıyorsunuz? Zaten Twitter'daki yazı bile ben virüsüm diyor.
Linki görmedim. Normal Twitter videosu sandım o an.

Linle tekrar tıklayıp bağlantıyı kopyalamaya korktum. Uzantılar olmadan başlıktaki gibi yazdım bağlantıyı temiz. Bir sorun çıkma ihtimali var mı trojan virüs v.b?

Hala daha olabilir. Dediğiniz gibi bir siteye yönlendirilmişseniz o site temiz gözüküp yönlendirildiğiniz siteden bulaşabilir.

Taramalar temiz demiştiniz. Kaspersky veya ESET kullanmaya devam edin. Bir sorun çıkarsa bulunur.

Çözüm
Bende ondan dedim. Videoyu açtığımda bağlantı adresi değişti, farklı siteye attı. O yüzden demiştim zaten siteye girmeye korktum diye.

2 Anti Virüsü beraber kullansam birbirini etkiler mi? Zararı olur mu?

Bende ondan dedim. Videoyu açtığımda bağlantı adresi değişti, farklı siteye attı. O yüzden demiştim zaten siteye girmeye korktum diye.

2 anti virüsü beraber kullansam birbirini etkiler mi? Zararı olur mu?

Evet etkiler. Normalde bulabilecek virüsleri bulamamaya başlar ve çok kaynak kullanır. ESET kullanmanızı öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…