Gumball geri dönüyor!

KupadeArjantin

Decapat
Makaleler
2
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
3050┃8 GB Ram┃İntel İ5-11400H┃512 GB SSD┃Windows 10 Pro┃
Birçoğumuzun çocukluğunun çizgi filmi geri dönüyor! Burada neredeyse herkes Gumball'ı sever gerek konsepti gerek içeriği olsun çocuklara kötü örnek olmaz eğlenceli bir dizidir. 7 yıl aradan sonra yeni fragman yayınladılar eğer bilmeyenler için.
Gumball mavi bir kedi olan Gumball watterson ve ailesinin yaşadığı eğlenceli ve bazen tuhaf olayları anlatan bir animasyon dizisidir elmore adlı hayali bir kasabada geçer Gumball kardeşi Darwin ve ailesiyle birlikte günlük hayatın içinde komik ve absürt maceralar yaşar. İzlemek isteyenler için fragmanı aşağıya bırakıyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Nerelerde yayınlanacakmış?

Çok iyi ortaokula giderken ne çok izlerdim.

Keşke sanal bir platforma geçselerdi.

Eskiden acayip fazla izlerdim. Hatta yanılmıyorsam bölümleri gece yayınlanıyordu o zamanlar sırf izlemek için uykusuz kaldığım oluyordu. Gerçekten sevindim geri dönmesine. Tabii artık oturup çizgi film izleyecek yaşı geçtik ama yine de eğlenceli olur.

En azından yeni nesil e güzel bir çizgi film geliyor

Ama pazar günü aileden saatler önce kalkıp televizyonu açıp neşeli neşeli izlemediğimiz sürece keyif vermezki bir de o zamanlar küçüktük derdimizde yoktu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…