Gwent: The Witcher Card Game Desteği 2023’te Sona Eriyor

Ali Güngör

Genel Yayın Yönetmeni
Yönetici
Katılım
22 Haziran 2011
Mesajlar
52.869
Çözümler
17
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
Gwent: The Witcher Card Game Desteği

CD Projekt Red, Gwent: The Witcher Card Game’in 2023 yılı boyunca yeni içerikle destekleneceğini ve 2024’ten itibaren oyunun dengelenmesinin topluluğa bırakılacağını doğruladı. The Witcher serisi dijital kart oyunu, geçtiğimiz günlerde YouTube’da paylaşılan bir videoda da doğrulandığı üzere önümüzdeki yıl yeni içerikler almaya devam edecek. Oyuna gelen yeni içerikler arasında üç yeni kart düşerek toplam 70 […]

Devamı: Gwent: The Witcher Card Game Desteği 2023’te Sona Eriyor
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...
 
Forumda oynayan tek ben varım herhalde. Pazar günü duyurduklarında tüm kitle sövdü. Bu şekilde duyurarak oyunun kafasına sıktılar. Zaten uzun süredir daha az kaynak harcıyorlardı. Sıfıra çekmeye karar verdiler. Unity oyunu olmasına karşın programcıları pek Unity bilmiyor gibi duruyor. Muhtemelen Unreal Engine biliyorken işe girip REDengine öğrenen adamları sırayla projeye sokup sokup çıkardılar. Daha bildirilen buglara bakmayan adamlardan bir şey beklemek hata zaten. Her yamada halihazırda çalışan bir şeyleri bozmalarından bahsetmiyorum bile.

Bu arada makale tek kelimeyle çöp. Google Translate daha iyi çeviri yapar gibi geliyor. Biri bana "Oyuna gelen yeni içerikler arasında üç yeni kart düşerek toplam 70 yeni kart olacak." ne demek anlatabilir mi? Oyuna 3 farklı paket ile 24+36+12 şeklinde toplamda 72 kart yayınlanacak tarzı bir şey yazmak yerine bu anlamlandıramadığım cümle nedir?

Allah Allah! İşe bakın. Tek yumurta ikizlerini bile bu kadar benzetemiyorum ben.

1670350090990.png


 

Yeni konular

Geri
Yukarı