HighPixel Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Mayıs 2012 Mesajlar 2.058 Makaleler 8 Yer Marmaris Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2013 #11 Haklısın, ASUS marka olanı alsam pişman olur muyum? Bu arada başlığı değiştiren moderatör sanırım yorumuma bakmamış, o mouse optik olduğu için elendi. - - - Güncellendi - - - Piston yukarı!
Haklısın, ASUS marka olanı alsam pişman olur muyum? Bu arada başlığı değiştiren moderatör sanırım yorumuma bakmamış, o mouse optik olduğu için elendi. - - - Güncellendi - - - Piston yukarı!
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 12 Eylül 2013 #12 TT eSport fare kullandım ve dış kaplaması çok hoştu.
HighPixel Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Mayıs 2012 Mesajlar 2.058 Makaleler 8 Yer Marmaris Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2013 #13 Recep Baltaş dedi: TT eSport fare kullandım ve dış kaplaması çok hoştu. Genişletmek için tıkla... Tavsiyene uyacağım abi. Peki boyutu ne kadardır? Elimi açınca tam A4 kağıdı oluyor. Optik kelimesini ben yanlış anlamda düşünmüşüm. Boyutu ufak değilse veriyorum siparişini, tabi ablam eve gelince.
Recep Baltaş dedi: TT eSport fare kullandım ve dış kaplaması çok hoştu. Genişletmek için tıkla... Tavsiyene uyacağım abi. Peki boyutu ne kadardır? Elimi açınca tam A4 kağıdı oluyor. Optik kelimesini ben yanlış anlamda düşünmüşüm. Boyutu ufak değilse veriyorum siparişini, tabi ablam eve gelince.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 13 Eylül 2013 #14 Ufak değil boyutu. Ele gayet iyi geliyor.