H. Yosemite 10.10 Kurulum Sonrası Gerekenler

Deniz722

Hectopat
Daha fazla  
Buradan indirdiğim yosemite'yi (https://www.technopat.net/sosyal/konu/os-x-10-10-yosemite-raw-İmajı.120024/) kurdum. Fakat kurulum sonrası yüklenmesi gereken şeyleri bulamadım.

Gerekenleri ve sistemime uygun şeyleri tek bir klasör olarak atabilir misiniz ?

Bir tek Hardware sensor fakesmc i bulup kurdum ama biostaki boot menüsünden mac os seçmeme rağmen açılmıyor.

*****Wifi ye bağlanamıyorum,Yosemite biraz kasıyor ve docktaki buzlu cam efekti yok.

Bilgisayarım np300e5c-S0ATR

Tonymac sitesine üye olup linkde verilen Yosemite için Multibeast'i indirin. Gerekli sürücüler mevcut. Sisteminiz için uyumlu olan kextleri seçip yükleyin. Örneğin; FakeSMC, NullCPU, VoodooHDA v.b
Wifi, ethernet, ses, ekran kartı modelini belirtin, neleri yüklemeniz gerektiğini söyleyelim. Ekranın kasması, sistemin ekran kartınızı tanımamasından kaynaklı.

Teşekkürler Multibeast 'ı indirdim,bunlarda sistem özelliklerim:

Bilgilere nasıl bakılacağını bilmiyorum,bir program indirdim sadece bunları buldum ?

Düzenleme: Intel(R) Core(TM) i5-3210M CPU @ 2.50GHz (4 CPUs), ~2.5GHz Bellek: 4096MB RAM

Herkese ilgilendiği için teşekkürler,gerek kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…