Çözüldü H100I PRO RGB bağlantıları nasıl yapılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

mustanq

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba. H100I PRO RGB ve Thermaltake G33 Kasa aldım fakat kasanın üzerindeki PSU'nun girişlerinde şu aşağıda attığım sıvı soğutucunun üstünde gelen 2 kablonun girişini bulamadım. Ne yapmam lazım nereye takmam lazım? Anakart lazım olursa o da ASUS TUF Gaming B550 PLUS Wi-Fi.

20210405_170943.jpg

Çözüm
Elinde tuttuğun kablo fan çoklayıcı, sıvı soğutmandan geliyor. Sıvı soğutmanın 2 adet fanının kablolarını, elinde tuttuğun kabloya tak, iCUE üzerinden hızlarını kontrol etmen için.
3 pin kabloyu anakart üzerinde bulunan CPU fana tak ( elinde ki kablo 3 pin olduğu için CPU fanın 4. pin en sağdaki ucu açıkta kalacak). SATA kablosu PSU SATA girişine. Bir ucu USB 2.0 (9 pin) olan anakart USB 2.0 (9pin) girişine diğer ucu sıvı soğutma pompasına takılacak.
Farklı soruların olursa yardım ederim.
Yeni gördüm kusura bakma, çözüme kavuşmasına sevindim.
Bir problem olursa tekrar etiketlersin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı