H110m Anakart i5 işlemci ve RX470 uzun süre götürür mü?

Son düzenleme:
@Onur Saydam Dostum önerdiğin Gigabyte çok güzel gerçekten ama anakarta 300 lira verebilsem biraz daha katıp iyi bir B150 alırdım yani bütçem dahilinde H110m MSI modeli uygun fakat senin önerdiğin Asus H110m benim bahsettiğim MSI dan eksisi var mıdır Port girişleri daha az sanki fakat malzeme kalitesi daha iyi duruyor. Şuan toplama sistemim bu nasıl olmuş eksi gördüğünüz birşey varmı? MSI anakartı değiştirebilirim Onur arkadaşın dediğiyle. @dgknovck
Screenshot_2016-11-10-22-34-03-1.png

@Sinan05 DVD'yi aktif olarak kullanıyor musun? Eğer kullanmıyorsan alma bence başka bir ürüne kullan veya cebinde kalsın. :) Anakartlara gelirsek Asus H110M'de, MSI H110M'de başarılı kartlar gönlünden hangisi geçiyorsa onu al. :) Sanırım maksimum 2300 lira bütçen var.

Evet dostum Max 2300 bütçem. Anakartı Asus seçmeyi düşünüyorum fakat ilerde MSI ekran kartı falan taksam uyumsuzluk falan olmaz heralde. Asus anakart daha kaliteli gibi MSI dan.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı