H110m Neden Alınmaz ?

sametcanaydogdu

Hectopat
Daha fazla  
Başlıkta belirtriğim gibi. Her yerde her forumda aynı muhabbet. Şahsen ben 250 TL işlemciye 400 küsür TL anakarta vermek istemiyorum. Bunu konuyu biraz açıklar mısınız ?

Not: Technopat'ın anakartın performansa etkisi videosunu izledim.
Not2: Açıklayıcı olun AMD alınmaz diyip niye diyince cevap veremeyenler gibi olmayın :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunlarda ankartın performansa etkisi yoktur. H110m gayet güzel bir chipset. Aslında bu biraz da algı operasyonu gibi. Sanki i7 7700 e H110m anakart takılmıyor gibi gösteriyorlar.

İ3 ve Pentuim işlemciler için H110M modellerinden fazlası lüks. İ5-İ7 K ibaresi olmayan işlemciler içinde B-H yongalı modeller yeterli. K ibareli içinde Z yongalı alınmalı. H110M modellerinin işlemci veri yolu düşüktür diğer modellere göre bu yüzden işlemciyle tam uyumlu çalışmazlar, yine de bütçen kısıtlıysa Anakartın İ5-İ7 desteği varsa kullanabilirsin.

Peki neden h110m i tasarlayan mühendis babalarını öldürmüş gibi nefret ediyorlar? İ3 6100 ile h110m yerine h170 önereni de gördüm. Yukarıda denildiği gibi algı operasyonundan mı ibaret ?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı