Çözüldü H110M PRO-VD BIOS Güncellemesi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Mor Fasulye

Kilopat
Yer
Ankara
Anakartımın sitesine girdim ve BIOS güncellemesini yapacaktım ki şöyle bir uyarı dikkatimi çekti:
'Bu konumdan (Live Update üzerinden değil) BIOS dosyası indiren kullanıcıların, BIOS güncellemesi yaparken indirilen sıkıştırılmış dosyadaki flash utility yazılımını kullanmaları gerekir. BIOS güncellemesi sırasında oluşabilecek hatalardan kaçınmak için bu yazılımın eski versiyonlarını Ya da MSI tarafından sunulmayan yazılımları kullanmamanız tavsiye edilir.
Burada yazan Flash Utility yazılımını kullanmam gerekiyor mu?
Anakart: H110M PRO-VD

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Aynı anakartı kullanıyorum. Flash Utility dediği BIOS üzerindeki M-Flash olmalı. Buradan BIOS dosyasını indirin, flash belleğe atın ve BIOS üzerinden güncellemenizi yapın.

Aynı anakartı kullanıyorum. Flash Utility dediği BIOS üzerindeki M-Flash olmalı. Buradan BIOS dosyasını indirin, flash belleğe atın ve BIOS üzerinden güncellemenizi yapın.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı