H110M PRO-VD ve i5 7600K uyumu

Elindeki anakart OC yapmaya müsait olmadığından çalışır fakat OC yapamadığından tam randıman alamazsın. Onun yerine I5 7600 veya I7 7700 alırsan daha iyi olur. Ayrıca sonu K ile biten işlemcilerin TDP'si yüksek olduğundan daha fazla ısınacak elindeki mevcut stok soğutucu belki de yetersiz kalacaktır.

Elindeki anakart OC yapmaya müsait olmadığından çalışır fakat OC yapamadığından tam randıman alamazsın. Onun yerine I5 7600 veya I7 7700 alırsan daha iyi olur. Ayrıca sonu K ile biten işlemcilerin TDP'si yüksek olduğundan daha fazla ısınacak elindeki mevcut stok soğutucu belki de yetersiz kalacaktır.
Soğutma bi şekilde halledilir ama bana 3.6GHz den yüksek bir işlemci lazım zaten benim şu an kullandığım 3.6GHz alacaksam yüksek bir işlemci alayım diyorum.

Soğutma bi şekilde halledilir ama bana 3.6GHz den yüksek bir işlemci lazım zaten benim şu an kullandığım 3.6GHz alacaksam yüksek bir işlemci alayım diyorum.
GHz ibaresine takılı kalma, nesil farkıyla işlemcilerin arasında dağlar kadar fark vardır. Örnek verelim i3'ün 4GHz'lik bir 6.nesil işlemcisi i5'in 2GHz'lik bir 4.nesil işlemcisinden daha düşüktür gibi gibi. Yani hız değerlerine takılma, anakartını değiştirebilirsin eğer illede K ibareli bir işlemci alıp tam verimli kullanmak istiyorsan. Ama bu sana PSU değiştirmeyede zorlayacak büyük ihtimal.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı