H110M S2 anakart icin DDR3 RAM onerisi

Daha fazla  
Merhaba, masaüstü bilgisayarımda GTX 750 Ti i5 6500 işlemci ve H110M S2 DDR3 CF anakart bulunmakta. Bu bilgisayara yeni RAM almak istiyorum. Bunun için yardımınızı bekliyorum. Anakart ile RAM uyumlu olacak mı bilmediğim için konu açıyorum. 8 GB RAM yeter mi 2x8 RAM kiti takılır mı bu PC'ye? Su an 12 GB RAM var ama arızalı mavi ekran veriyor bilgisayar.

Son düzenleme:
Module P/N yazan yerdeki kodu google dan aratarak RAM modelini bulabilirsin. Ya da almak istediğin RAM in model numarasını sitedeki numaralar arasında aratabilirsin. Orada bulunmayan modeller de uyumlu olabilir tabii. Eğer elinde bir RAM var ise aynısından bir tane daha almak en mantıklısı olur uyumlu çalışması bakımından. Eğer aynısından bulamıyorsan frekansı ve gecikmesi aynı olan RAM modelinden alabilirsin.

Anakart ile uyum konusunda sıkıntı olacağını zannetmiyorum. Mevcut RAM lerinizi de bu alacağınız RAM ile kullanacaksanız gecikme ve frekans değerlerinin aynı olmasına dikkat edin

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı