H110M-S2 RX 570 sistem için işlemci önerisi

kaep31

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, bende Gigabyte H110M S2 anakart var ve i3-6100 XFX RX 570 4 GB sistemim var. İşlemcim darboğaz yaptığı için benim anakartıma uyumlu olan darboğaz yapmayacak işlemci onerileriniz var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, bende Gigabyte H110M S2 anakart var ve i3-6100 XFX RX 570 4 GB sistemim var. İşlemcim darboğaz yaptığı için benim anakartıma uyumlu olan darboğaz yapmayacak işlemci onerileriniz var mıdır?

Bütçen ne reis bütçen cok yoksa i3 7100 alabilirsin elindeki islemci sende olan karta aşırı fazla darbogaz yapmiyor aslinda OC ile kurtarabilirsin ama sen bilirsin.

Bütçen ne reis bütçen cok yoksa i3 7100 alabilirsin elindeki islemci sende olan karta aşırı fazla darbogaz yapmiyor aslinda OC ile kurtarabilirsin ama sen bilirsin.
kanka bütçem 1200 1300 max ve oc yapmasını bilmiyorum yapmayı oğrenebilceğim bir video varsa atarmısın iyi olur

Kanka bütçem 1200 1300 Max ve OC yapmasını bilmiyorum yapmayı oğrenebileceğim bir video varsa atar mısın iyi olur.

Reis k ibaresi olmasi lazim pardon islemcide ama OC yapmasanda sıkıntısız olur bence sen bir bu islemciyle ekran kartini arat FPS degerlerine bak tatmin olursan olmazsan i5 6.-7. nesile bakabilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı