H11H4-AD2 ile RX 570 Uyumlu mu?

cahhlama2

Kilopat
Makaleler
1
Elimde böyle bir anakart var yeni kasa ve yeni ekran kartı alacağım kasa çok şekilli bir şey RGB filan bu anakart yanlarında hiç iyi durmuyor yeşilden siyaha boyama gibi bir imkan var mı? Birde bu kartın ekran kartıyla uyumlu olduğunu nasıl öğrenebilirim?

H11H4-AD2 kartın modeli eski bir kart değil görüntüsüne bakmayın alacağım ekran kartı RX 570 Nitro+

32834874461-2390041-2.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
PCI-E giriş olan tüm anakartlarla uyumludur. Bu anakartta da giriş mevcut sıkıntı olmayacaktır. Anakartı boyama zor ancak üzerindeki plastik slotları boyayabilirsin.
Örnek:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Konuyum Takipteyim EsEsli :)
:D
PCI-E giriş olan tüm anakartlarla uyumludur. Bu anakartta da giriş mevcut sıkıntı olmayacaktır. Anakartı boyama zor ancak üzerindeki plastik slotları boyayabilirsin.
Örnek:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

peki birşey soracağım mesela rx 570 PCİ.E 3.0 slot istiyormuş ama benim anakartım PCİ.E 2.0sa mesela çünkü bilmiyorum kaç olduğunu ve öğrenemedim performansda ne kadar fark olur

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı