H1Z1 oyundan atma sorunu - G9 error

kliest

Hectopat
Daha fazla  
Dün bilgisayar topladım kurulumu yaptım. Steamdeki bütün oyunlar sorunsuz çalışıyor ama H1Z1'de bir sorun var. Battleroyale girmeyi denediğimde 1-2 dk Loading screende kalıyor ardından oyundan atıyor ve chrome'da bir sekme açılıyor. G9 error yazıyor. Internetten baktım ama çözümü yok. Oyunu sildim yükledim, önbelleği doğruladım ama nafile. Aranızda daha önce başına gelip çözmüş olan varsa yardımcı olabilir mi ?

System:
  • intel i3 6100
  • asus gtx 950
  • 2x4gb kingston ddr4 2666mhz ram

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunun resmi formunda yazdığına göre, oyunun giriş ekranında Daybreak hesabından çıkış yapıp girdiğinde düzelebilirmiş, eğer tekrar ederse oyunu silip tekrar yüklemeliymişsin eğer buda olmassa Daybreak in destek sistemi ile iletişime geçmeni söylüyorlar.

Ddybreak hesabından çıkış giriş yapmak derken hani play butonuna basılan launcherdan mı yapıcam onu ?

Zaten ben her zaman elimle giriş yapıyorum yani bu hesabı hatırla demedim. Oyunu silip yüklemeyi de denedim. Sanırım son çare olarak desteğe mesaj atmak kaldı. Onlarda 1 ay sonra anca cevap verir.

Ah, öyleyse iyi bir kaç yerde okumuştum 1 ay geçmiş hala cevap verilmemiş. İlgin için teşekkür ederim ingilizce olarak desteğe ticket attım bakalım ne olucak. Çözüme ulaşabilirsem buraya yazacağım çünkü internette hiçbir yerde garanti çözüm yok. Ve işin garip tarafı, ben bu bilgisayarı dün topladım. Eski dizüstü bilgisayarım oyun sorunsuz açılıyorken, taze bilgisayarın böyle bir hata vermesi ilginç. Hatta en son dizüstü bilgisayarımda ki dosyaları kopyalayıp bu bilgisayara yapıştırmayı bile denedim ama oda işe yaramadı.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı