H2002D kulaklıktan gelen tuhaf ses

def2easy06

Hectopat
Katılım
1 Nisan 2019
Mesajlar
2.265
Makaleler
1
Çözümler
3
Yer
Ankara
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar kulaklığım geldi teknik destekten ama benim kasanın kulaklık girişinde problem olduğu için ben de anakarta taktım ve sorunsuz çalışıyor şu an. Fakat hiçbir şey açık değilken çok ufak bir ses geliyor kulaklıktan, sorun ne olabilir? Dip ses diye geçiyor galiba, önceden yoktu. Telefonda denedim, hiç öyle bir ses yok. GameGaraj'ı aradım, başka cihazda olmuyorsa ya kasa ya da elektrik tesisatınızda bir şey vardır dedi. @PossibleTurco
 
Son düzenleme:
Rev farkından sürücü sıkıntısı çekeceğinizi sanmam hepsi aynı anakartlar sadece default BIOS sürümleri yeni işlemcileri destekliyor gibi farklılıkları var.


Anakartınızın kutusu nasıl? Kutudan da anlaşılabilir.
bu hocam @eyre
 

Dosya Ekleri

  • 20210416_121808.jpg
    20210416_121808.jpg
    131,5 KB · Görüntüleme: 16
Ben de bu sıkıntı yüzünden kulaklık alamıyorum. Corsair Void Surround ve Razer Blackshark V2 aldım. İkisinde de aynı sorunla karşılaştım. Boşta dipses sorunu ve kısık sesli bir şey açınca o ses çok rahatsız edici oluyordu. 2 kulaklığı da iade ettim bu arada. Sendeki sorun sadece kasayla alakalı sanırım.
 
Ben de böyle bir ses yok. Kulaklığın herhangi bir sıkıntısı yok. Kasanız veya da ses portlarınız ile alakalı bir durum olabilir.
Şu sürücüleri kurun.
 
Ben de bu sıkıntı yüzünden kulaklık alamıyorum. Corsair Void Surround ve Razer BlackShark V2 aldım. İkisinde de aynı sorunla karşılaştım. Boşta dipses sorunu ve kısık sesli bir şey açınca o ses çok rahatsız edici oluyordu. 2 kulaklığı da iade ettim bu arada. Sendeki sorun sadece kasayla alakalı sanırım.

Nasıl halledebilirim hocam, kasanın jak girişi değişir mi?
 
Ben de böyle bir ses yok. Kulaklığın herhangi bir sıkıntısı yok. Kasanız veya da ses portlarınız ile alakalı bir durum olabilir.
Şu sürücüleri kurun.

Screenshot_6.jpg


Hangisi hocam?

Keşke nasıl halledileceğini ben de bilsem. Güç kaynağı veya elektrikten şüpheleniyorum ben.

İlk aldığımda hiç böyle bir sorun yoktu cızırtı mikrofon hiç sorun yoktu, ertesi gün durduk yere mikrofon gitti şimdi de kasanın jak girişi bozulmuş sanırım önceden jakta kullanıyordum garantiye gitti geldi, bu sefer jak bozuldu, anakarta taktım ses cızırtılı geliyor ne yapsam bilemedim. Hocam benimki basit bir şey diye iade almazlar bence siz nasıl iade ettiniz? @Silinen üye
 
Mediamarkt ve İtopya'dan aldım kulaklıkları. Mediamarkt 5 günde, İtopya yaklaşık 1 ay sonunda iadeyi kabul etti. Yaşadığım sorunların hepsini yazıp gönderdim.
USB ile takınca mı cızırtılı geliyor?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı