H2002D vs Gamepower Kai Titanium

• Konuyu başlatan Squze
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 227
Bütçe
1000

Squze

Picopat
Daha fazla  
Bütçem yaklaşık 1K civarında. İki kulaklık gözüme kestirdim. Bunlar Havit H2002D ve Gamepower kai Titanium. Sizce hangisini almalıyım?

Gamepower almamanızı tavsiye ederim, geçen sene kai Titanium modelini alıp diğer gün iade ettim, dip ses sorunu vardı ve geçmiyordu 3-4 saat uğraşsam bile, kulaklığın kendi sesini açıp azaltmasını sağlayan harici ses kartı çalışmıyordu. Tavsiye etmem.

Gamepower almamanızı tavsiye ederim, geçen sene kai Titanium modelini alıp diğer gün iade ettim, dip ses sorunu vardı ve geçmiyordu 3-4 saat uğraşsam bile, kulaklığın kendi sesini açıp azaltmasını sağlayan harici ses kartı çalışmıyordu. Tavsiye etmem.

Merhaba hocam bende bu kulaklığın F/P olduğuna aldanarak satın aldım ve dip ses sorunu gerçekten inanılmaz rahatsız ediyor daha 6 gün oldu ve iade etmek istiyorum. Nasıl iade ettiğinizi sormak için rahatsız etmiştim. Hijyenik ürün kategorisinde olduğu için iadenin olamayacağını filan duydum. Umarım elimde patlamaz.

Gamepower Titanium modeli cidden çok iyi bu fiyata böyle kulaklık bulmak bile şaka gibi birazdan bende sipariş veriyorum.

en ucuza burdan alabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı