- Makaleler
- 1
Önceden konu açmıştım:
www.technopat.net
Onu çözdüm, şimdi ise yaptığım ayarlar uygulanmıyor. Konudaki çözüme -nereden yapılacağını buldum, WAN bağlantıları bölümünden yeni kural atayıp "manuel DNS"yi seçmeniz gerekli.- kadar geldikten sonra "DNS1, DNS2 ve DNS3" çıktı. Test yaptığımda en iyi sonucu Cloudflare'in verdiğini görerek sırasıyla DNS1 ve DNS2'ye bunları girdim: "1.1.1.1 ve 1.0.0.1". DNS3 olmadığı için boş bıraktım, kaydettikten sonra şu siteden test yaptığımda hâlen Türk Telekom'un DNS'sini kullandığımı gördüm. Bunu nasıl çözerim?
www.whatsmydnsserver.com
@Talha murat, yardımcı olacağınızı söylemiştiniz ancak bilgileri attıktan sonra unuttunuz sanırım
Ayrıca konumu ışık hızıyla onayladıkları için moderatörlere teşekkürler
Çözüldü: H298A DNS ayarı
Merhaba. Öncelikle modem rootlu, dolayısıyla QOS gibi ayarlara erişebiliyorum. Bahsettiğim bölümlerle ilgili modem arayüzünden aldığım fotoğrafları ekledim. Başka bölümlerin fotoğrafı varsa lütfen belirtin, ekleyeyim. DNS değişimi nasıl yapılıyor? DNS bölümünden hiçbir şey anlamadım. DNS...
Onu çözdüm, şimdi ise yaptığım ayarlar uygulanmıyor. Konudaki çözüme -nereden yapılacağını buldum, WAN bağlantıları bölümünden yeni kural atayıp "manuel DNS"yi seçmeniz gerekli.- kadar geldikten sonra "DNS1, DNS2 ve DNS3" çıktı. Test yaptığımda en iyi sonucu Cloudflare'in verdiğini görerek sırasıyla DNS1 ve DNS2'ye bunları girdim: "1.1.1.1 ve 1.0.0.1". DNS3 olmadığı için boş bıraktım, kaydettikten sonra şu siteden test yaptığımda hâlen Türk Telekom'un DNS'sini kullandığımı gördüm. Bunu nasıl çözerim?

What Is My DNS Server? Check Your DNS Server Address
Find the IP address, country and owner of the DNS server you’re using. Learn how to find your DNS server address as well as your router's DNS address.

@Talha murat, yardımcı olacağınızı söylemiştiniz ancak bilgileri attıktan sonra unuttunuz sanırım
Ayrıca konumu ışık hızıyla onayladıkları için moderatörlere teşekkürler