H310CH5-M11 sisteme SSD önerisi

50TL artırabilirsen bunu alabilirsin.

Artıramazsan bu.

Ben bunlardan birini alsam eve gelince kargo kasaya takmasını yapabilirim ama bilgisayarın içinden bir kurulum gerekiyor mu ek olarak ? Windows 10'u SSD'ye yükleyeceğim zaten bir de belki PUBG'yi.
Eğer sistemi yeni aldığın SSD'ye kuracaksan klonlama yapabilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Eğer sistemi yeni aldığın SSD'ye kuracaksan klonlama yapabilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Windowsu sıfırlayacağım ve kurulumu ssdye yaparak halledicem onu bir de şöyle bir durum var bu arada sizin bana attığınız ssdlerin boyutları 2.5'' o boyut bilgisayar kasalarına uyumlu değil diye biliyorum ama

Windows'u sıfırlayacağım ve kurulumu SSD'ye yaparak halledecegim onu bir de şöyle bir durum var bu arada sizin bana attığınız SSD'lerin boyutları 2.5'' o boyut bilgisayar kasalarına uyumlu değil diye biliyorum ama.
Kasanızda SSD desteği var mı? Kasa modeliniz nedir?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı