H310CH5-M11 sisteme SSD önerisi

Kasanızın SSD desteği yok. Kasanızın kapağını açıp yandan resim atabilir misiniz? HDD kızağı için yeriniz varsa HDD kızağı alıp SSD'yi kızağa montajlayabilirsiniz.

Kasanızın SSD desteği yok. Kasanızın kapağını açıp yandan resim atabilir misiniz? HDD kızağı için yeriniz varsa HDD kızağı alıp SSD'yi kızağa montajlayabilirsiniz.
Tam olarak nereyi çekip göndereyim kasanın içinde anakartı mı yoksa mevcut bulunan hddnin yerini mi her iksiine de atiyim en iyisi ben

Tam olarak nereyi çekip göndereyim kasanın içinde anakartı mı yoksa mevcut bulunan HDD'nin yerini mi her ikisini de atayım en iyisi ben
Hocam, yan kapağı açın kasayı yandan komple çekin.

Hocam, yan kapağı açın kasayı yandan komple çekin.

Görüntlü kalitesi için kusura bakmayın telefondan Pc'ye kalite düşmüş var mı SSD yeri? Ben 4 tane boş yer görüyorum ama.

Dosya Ekleri

• fotoğraf2.jpeg
    fotoğraf2.jpeg
    106,6 KB · Görüntüleme: 75
  • fotoğraf1.jpeg
    fotoğraf1.jpeg
    106,5 KB · Görüntüleme: 61
Görüntlü kalitesi için kusura bakmayın telefondan PC'ye kalite düşmüş var mı SSD yeri? Ben 4 tane boş yer görüyorum ama.
Hocam, HDD kızağı alırsan SSD'yi o kızağa montajlayabilirsin. Yakınlarda bilgisayarcı varsa onlardan alabilirsin ya da internetten alabilirsin. ''HDD kızağı" diye arat çıkar.

Hocam, HDD kızağı alırsan SSD'yi o kızağa montajlayabilirsin. Yakınlarda bilgisayarcı varsa onlardan alabilirsin ya da internetten alabilirsin. "Hdd kızağı" diye arat çıkar.

2.5 " HDD kızağı alıp montajlasam kasaya sonra SSD'yi kızağa yerleştiririm kabloları anakarta bağlarım iş bitiyor sanırsam iç kurulumları falan öyle olayları var mı YouTube'dan bakacağım teşekkürler desteğiniz için bir şey olursa belirtmemde sakınca var mı?

2.5 " HDD kızağı alıp montajlasam kasaya sonra SSD'yi kızağa yerleştiririm kabloları anakarta bağlarım iş bitiyor sanırsam iç kurulumları falan öyle olayları var mı YouTube'dan bakacağım teşekkürler desteğiniz için bir şey olursa belirtmemde sakınca var mı?
3.5 HDD kızağı alman gerekiyor, 2.5 değil. 3.5" HDD kızaklarına 2.5 SSD montajı yapılabiliyor. Bağlantı kabloları HDD ile aynı.

SSD yi alınca anakarta alan kabloları ile birlikte mi geliyor yoksa onuda benimmi almam gerek ?
SATA güç bağlantısını güç kaynağından bağlayacaksın. Anakarta bağladığın SATA kablosundan elinde var mı? SSD ile birlikte sadece SSD geliyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı