Herkese iyi günler, bilgisayarımda Oyunlar'da donmalar oluyordu ve %100 disk kullanımı yüzünden olduğunu fark ettim. Güzel bir SSD arıyorum. Bütçem maksimum 0-500 TL. 500GB'lık bir şey arıyorum, iyi forumlar.
Samsung 860 EVO MZ-76E500BW 2.5" SATA 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
SanDisk Ultra 3D SDSSDH3-500G-G25 2.5" SATA 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
SanDisk Ultra 3D SDSSDH3-500G-G25 2.5" SATA 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Ben bunlardan birini alsam eve gelince kargo kasaya takmasını yapabilirim ama bilgisayarın içinden bir kurulum gerekiyor mu ek olarak ? windows 10 u ssdye yükleyeceğim zaten birde belki PUBG yi
Ben bunlardan birini alsam eve gelince kargo kasaya takmasını yapabilirim ama bilgisayarın içinden bir kurulum gerekiyor mu ek olarak ? Windows 10'u SSD'ye yükleyeceğim zaten bir de belki PUBG'yi.
Windowsu sıfırlayacağım ve kurulumu ssdye yaparak halledicem onu bir de şöyle bir durum var bu arada sizin bana attığınız ssdlerin boyutları 2.5'' o boyut bilgisayar kasalarına uyumlu değil diye biliyorum ama
Windows'u sıfırlayacağım ve kurulumu SSD'ye yaparak halledecegim onu bir de şöyle bir durum var bu arada sizin bana attığınız SSD'lerin boyutları 2.5'' o boyut bilgisayar kasalarına uyumlu değil diye biliyorum ama.