H310M Pro VDH Plus anakarta RX 5600 XT takılır mı?

O zaman GTX 1660 Super veya Ti alabilirsiniz hocam, onlarda güzel kartlar.

Tamamdır. Alacağım arkadaş şu an FiveM oynuyor hiç sıkıntısı yok diyor. Çok kararsızım.

Sizin seçiminiz hocam, yine de RX 5000 serisi almak kumar oynamak gibi. Kart sağlam ise güzeldir.

Bu driver sorunları için nasıl testler yaptırabilirim adama? Çünkü kart çok kafama yattı.

Driver sorunu değil hocam, kartları üretimi hatalı. AMD tarafında sürücü ile alakalı bir problem yok. Kartların kendisi hatalı.

Peki bunun için nasıl test yaptırmalıyım. Oyun testi mi istemeliyim. Adam toplam 20 dakika FurMark attı.

Sizi bilemem ben doğrudan arkadaşımdan duyduğumu belirttim ki yalan söyleyeceğini sanmıyorum.
Eki Görüntüle 1864295

RX 6600 22.5.1'den 23.7.1'e kadar Pro Edition dahil bütün WHQL sürücüleri kullandım ve hiçbirinde problem yaşamadım. Sürücülerde problem yok. Hatanın kaynağını bilmeden karta çamur atmasa keşke.

Peki bunun için nasıl test yaptırmalıyım. Oyun testi mi istemeliyim. Adam toplam 20 dakika FurMark attı.

3DMark TimeSpy testi isteyip sonucu buraya atabilirsiniz.

Demekki ilgilenmiyormuş.

AMD ekran kartlarında 6000 serisinde herangi bir sorun yok ama 5000 serisi biraz sıkıntılı hocam. Bu bütçeyle en iyi 2060 alınır.
Tabi verecek cevap bulamayınca demekki ilgilenmiyormuş olur 😁 ekran kartı driver'ını silmeye yarayan uygulamalarla 2 3 kere driver'i silip tekrar yükledi ve olmadı. Bundan sonra ne yaptı bilmiyorum ancak youtube'dan bir sürü çözümüne baktığını ve olmadığını söyledi. Bundan başka yapabileceği ne var? Öyle ilgilenmiyormuş demekle sorunun üstünü örtemezsiniz. Ekran kartı markasını sorayım bi bekleyin.

RX 6600 22.5.1'den 23.7.1'e kadar Pro Edition dahil bütün WHQL sürücüleri kullandım ve hiçbirinde problem yaşamadım. Sürücülerde problem yok. Hatanın kaynağını bilmeden karta çamur atmasa keşke.

3DMark timespy testi isteyip sonucu buraya atabilirsiniz.

İstedim test sonucunu. Atınca gonderirirm. RDR2 testide istedim.

Adam bana yayında RDR2 açacak. Testide yaptıracağım.

Dediğiniz test paralı galiba. O yüzden arkadaş RDR2'yi 30 dakika god of warıda 30 dakika yayında oynuyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı