T The Prodigy Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 15.771 Makaleler 3 Çözümler 153 Yer Çanakkale 16 Temmuz 2023 #31 NorinRadd dedi: İstedim test sonucunu. Atınca gonderirirm. RDR2 testide istedim. Adam bana yayında RDR2 açacak. Testide yaptıracağım. Dediğiniz test paralı galiba. O yüzden arkadaş RDR2'yi 30 dakika god of warıda 30 dakika yayında oynuyor. Genişletmek için tıkla... Demo sürümü bulunuyor Steam'de. Kategori kısmının altında olmalı.
NorinRadd dedi: İstedim test sonucunu. Atınca gonderirirm. RDR2 testide istedim. Adam bana yayında RDR2 açacak. Testide yaptıracağım. Dediğiniz test paralı galiba. O yüzden arkadaş RDR2'yi 30 dakika god of warıda 30 dakika yayında oynuyor. Genişletmek için tıkla... Demo sürümü bulunuyor Steam'de. Kategori kısmının altında olmalı.
NorinRadd Hectopat Katılım 28 Ekim 2021 Mesajlar 2.782 Çözümler 9 Daha fazla Sistem Özellikleri lenova ideapad gaming 3 ryzen 5 7535hs rtx 2050 2x8 gb ram 4800 mhz ddr5 Cinsiyet Erkek Meslek organizatör 16 Temmuz 2023 #32 The Prodigy dedi: Demo sürümü bulunuyor Steam'de. Kategori kısmının altında olmalı. Genişletmek için tıkla... Demo sürümünü göremedik.
The Prodigy dedi: Demo sürümü bulunuyor Steam'de. Kategori kısmının altında olmalı. Genişletmek için tıkla... Demo sürümünü göremedik.