H310MH-P BIOS güncelleme

Yuri09

Hectopat
Ilk defa BIOS guncelledim. Oncelikle BIOSTAR'in kendi sayfasina gittim H31lrb.27.bss driverini indirdim. ZIP geldi, cikardim onu. Flasihimi bicimlendirdim. FAT32 gore sonra ZIP dosyasindan cikan H31lrb27.bss dosyasini flasha attim USB2.0 taktim BIOS'a girdim bot menuyu açtım.
F12 bastim FS0 gordum onayladim. ZIP'ten cikardigim H31lrb27.bss dosyasina onay verdim once delete yapti sonra yazdi. Sonra tekrar baslattim 2 kere PC komple kapandi. Sonra hata verdi BIOS açtım Boot menuye geldim.
CSM Support'u disabled yaptim. Sistemi baslattim 2 kere acti kapandi sonra acilis ekrani geldi fakat eski ekran değildi.

20210305_204634.jpg

Boyle olmuş. Benim onceden boyle idi.

Screenshot_20210305-204608_YouTube.jpg

Cok korktum ilginc bir deneyim oldu. Dogru yapmiş miyim hepsini size soruyorum arkadaşlar?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu videodakinleri yaptim fakat BIOSTAR'in sitesindine son driverı indirdim bir de RAM ayarlarim zaten ayarli idi videoda her şey dogru gitti fakat onda en son kırmızı olurken bende beyaz oldu.
@KojiroHyuga04 bakar mısın bir.
galiba olmuş
1614973798071.png

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı