H310MK UEFI seçildiği zaman anakart logosunda kalıyor

Ogulcanzxx

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Windows 10 UEFI kurulum yapacağım lakin UEFI Partition 1'i seçtiğim zaman(anakartim ASUS Prime H310MK r2) ASUS yazısı geliyor ve takılı kalıyor. İlerlemiyor bir süre sonra ise mouse ve klavyemin ışıkları da sönüyor. Güç tuşuna basarak kapatıyorum bilgisayarımı tekrar denedikten sonra yine aynı sonuçları alıyorum sorun nedir acaba?

Dosya Ekleri

• IMG_20201115_225117.jpg
    IMG_20201115_225117.jpg
    105,1 KB · Görüntüleme: 55
  • IMG-20201115-WA0017.jpeg
    IMG-20201115-WA0017.jpeg
    96 KB · Görüntüleme: 77
Adım adım anlatılacak bir şey olsa anlatayım da anlatılacak bir şey yok. Şu videoyu izleyin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Adım adım anlatılacak bir şey olsa anlatayım da anlatılacak bir şey yok. Şu videoyu izleyin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam sizin attığınız şey USB Windows oluşturma bende zaten USB'de Windows var ama kurmuyor takılıyor PC internet kafedeki adamda da takılmış onu diyorum. Bu attığınız sorunumu çözmez ki.

Arkadaşlar Windows 10 UEFI kurulum yapacağım lakin UEFI Partition 1'i seçtiğim zaman(anakartim ASUS Prime H310MK r2) ASUS yazısı geliyor ve takılı kalıyor. İlerlemiyor bir süre sonra ise mouse ve klavyemin ışıkları da sönüyor. Güç tuşuna basarak kapatıyorum bilgisayarımı tekrar denedikten sonra yine aynı sonuçları alıyorum sorun nedir acaba?
Sorununuz çok yüksek ihtimalle HDD/SSD’nizde. Farklı HDD/SSD kurmayı deneme şansın varsa hemen dene.

Sorununuz çok yüksek ihtimalle HDD/SSD’nizde. farklı HDD/SSD kurmayı deneme şansın varsa hemen dene.

Hocam SSD pazar günü elime geldi daha 1 günlük bundan önce Adata'nin SU630 modeli vardı kronik sorunu var diye iade ettim Patriot burst marka SSD aldım biriyle konuştum aynı sorunu yaşayan arkadaşı olmuş anakartini değiştirince sorun çözülmüş bende anakartimi garantiye yolluyacağım gibi duruyor.

Arkadaşlar merhaba ASUS H310M-K R2 model anakartımda Windows'u kuramıyorum. UEFI Partition 1 seçtiğim zaman ASUS yazısı geliyor ve PC takılıyor orada.
Normalde orada yuvarlak işaret gelip Windows'u kurma işlemine geçmesi lazım. Flash belleğim, kasadaki USB portum ve SSD'de bir sıkıntı olmadığına 100'de 100 eminim. MediaMarkt'ta çalışan bir tanıdığıma sorduğum da ise benzeri sorunu hatta aynı sorunu arkadaşının yaşadığını söyledi ve anakartını değiştirdikten sonra sorunun çözüldüğünü söyledi.

Ben de yarın anakartımı garantiye götüreceğim. Sizce sorunum çözülür mü? Donanımsal kısımda hiçbir sıkıntı yok yani ekran kartı fanı olsun, işlemci fanı olsun onlar çalışıyor. Yazılımsal bir sorun olmuş olabilir mi sizce? Önceki SSD'ye Windows kurabilmiştim (Adata SU630 model) ama kronik sorunlu olduğu için iade ettim ve Patriot burst model SSD aldım pazar günü elime ulaştı. Yani kısaca yazılımsal bir sorun olmuş olabilir mi anakartta? Garantiye kesin yollamayı düşünüyorum zaten, içim rahat etsin ondan sonra. Kesin çözülür mü problemim?

IMG-20201115-WA0017.jpeg

IMG-20201115-WA0009.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı