H410 mu B460 mı?

Hocam çok üzgünüm sizinde 700 tlye almanızı isterdim.
Ben hepsiburadadan aldım fakat biraz daha bekleyin bu ara yılbaşı indirimlerinden ve incehesap cuma günü indirimlerini bekleyebilirsiniz.
Teşekkür ederim.Biraz bekleyim onu.
Hocam çok üzgünüm sizinde 700 tlye almanızı isterdim.
Ben hepsiburadadan aldım fakat biraz daha bekleyin bu ara yılbaşı indirimlerinden ve incehesap cuma günü indirimlerini bekleyebilirsiniz.
Hocam birde nasıl bir sistem topladınız ? Ben hala toplama aşamasındayım merak ettim de.

Son düzenleme:
Teşekkür ederim. Biraz bekleyim onu.

Hocam bir de nasıl bir sistem topladınız? Ben hala toplama aşamasındayım merak ettim de.

Hocam bende halen toplama kısmındayım hayatımda ilk defa bilgisayar topluyorum.
Ama 3 haftadır araştırıyorum bayağı bir şey öğrendim.
Amazon'dan RAM'leri 3 gün önce aldım tam bilmiyorum bilindik marka değildi fakat 16 GB RAM'i 559 TL'ye aldım.
İncehesap'tan cuma gecesi indirimlerinden monitörü 1500 TL'ye aldım.
Anakart 700 TL
İşlemci ise aynı fiyat 730 TL'den aldım sonra 700 TL'ye düştüğü için üzülmüştüm ama yapacak bir şey yok.
En son geçen hafta SanDisk'in 1 TB M.2 SSD'si 956 TL'ye kadar düşmüştü fakat şimdi 988 TL.
Ekran kartı olarak da RTX 2060 ile 1080P çok uzun süre gidecek bir sistem toplamaya çalıştım.
Maksimum 350 TL'ye de kasa bulursam sistem olacak.

Hocam bende halen toplama kısmındayım hayatımda ilk defa bilgisayar topluyorum.
Ama 3 haftadır araştırıyorum bayağı bir şey öğrendim.
Amazon'dan RAM'leri 3 gün önce aldım tam bilmiyorum bilindik marka değildi fakat 16 GB RAM'i 559 TL'ye aldım.
İncehesap'tan cuma gecesi indirimlerinden monitörü 1500 TL'ye aldım.
Anakart 700 TL
İşlemci ise aynı fiyat 730 TL'den aldım sonra 700 TL'ye düştüğü için üzülmüştüm ama yapacak bir şey yok.
En son geçen hafta SanDisk'in 1 TB M.2 SSD'si 956 TL'ye kadar düşmüştü fakat şimdi 988 TL.
Ekran kartı olarak da RTX 2060 ile 1080P çok uzun süre gidecek bir sistem toplamaya çalıştım.
Maksimum 350 TL'ye de kasa bulursam sistem olacak.
Fiyatları çok uyguna denk getirmişsiniz.Ben de kasa arıyorum.Beğendiğim modeli atıyım.
Fiyatları çok uyguna denk getirmişsiniz.Ben de kasa arıyorum.Beğendiğim modeli atıyım.

Ürün kapanmış hocam....
Amazonda bu ara bir indirim furyası var oraya bakıyorum bende.
Sizin bütçeniz nedir sistem için?

Benim bütçem 7.500 TL
i5 10400F ,Rtx 3060(çıkınca alacağım), Kingston A2000 480gb ,B460M-A düşünüyorum.Kalan parçalara tam karar veremedim.
Hocam dediklerinizi 7500tlye almanız çok mümkün değil.
Çünkü rtx 3060ti çıktı şuanda ve fiyatı 5.805TL.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı