H410M-A PRO CPU ışığı yanıp sönüyor

xxmorween

Hectopat
Daha fazla  
Anakartım MSI H410M-A PRO bugün sistemi kurdum Power tuşuna bastığımda anakart üzerinde ki CPU LED'i yanıp hemen sönüyor veya hiç yanmıyor ve sistem açılmıyor, anakart kablolarını söküp takarak 2 defa sistemi calıstırdım calıstırdıktan sonra herhangi bir sıkıntı olmuyor, sistemi kapatıp anakarta herhangi bir bağlantı yaparsam tekrar aynı sorun başlıyor. Yardımcı olabilecek var mı?
Not: Sistem açıldığında internet bağlantısı sürekli kesilip geri geliyordu.

Son düzenleme:
Herhangi bir bağlantıdan kastım kasanın fan bağlantıları ve ön panel USB ve Audio bağlantısı ama sorunun bunlardan kaynaklandığından emin değilim çünkü bunları sökünce de açılmıyor.

PSU: Power booster 500W
İşlemci: i3 10100F.
Ekran kartı: ASUS Dual RX 5500 XT 4 GB.
anakartta ki yanıp sönen ışığın rengi de beyaz

Öncelikle anakartın kullanım kılavuzunda bu durumun neyden kaynaklanabileceği ile ilgili bilgiler mevcuttur muhtemelen. 8 pin CPU güç bağlantısını doğru bir şekilde yaptığınıza ve bağlantı pinlerinde bir sıkıntı olmadığından emin olun. Ayrıca bağladığınız güç kablosunun da CPU için olan 8 pin olduğundan emin olun, yanlışlıkla PCI Express güç kablosunu işlemci güç pinlerine bağlamayın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı