H410M-F anakart ile i3 10100F işlemci uyumu

Kerem Keller

Hectopat
Yer
Ankara
Merhabalar, ASUS H410M-F anakart ve i3 10100F işlemci aldım. Kuzenime yapacağım sistemde yükseltme yapma amacıyla aldım. Ürünler geldikten sonra herhangi bir BIOS güncellemesi veya başka bir işlem yapmam gerekecek mi?

Anakartı ve işlemciyi mevcut sisteme taktıktan sonra eğer eski sistem Intel ise ve sistemde Windows 10 kurulu ise sorunsuz açılması muhtemel.
Ama mevcut sistem AMD ise format atmanız gerekir.
Diğer türlü sistemin açılması için BIOS güncelleme vs gerekli değil ilk BIOS versiyonu ile işlemci çalışır.
Tabii yine de sistemi düzene soktuktan sonra BIOS'u güncelleyebilirsiniz size kalmış.

BIOS güncellemesine gerek yok.

Bu arada yakın fiyatlara M.2 slotu olan bu anakartı öneririm, H410M-F yerine.
M.2 SSD kullanmayı planlamıyorum teşekkür ederimm.
Anakartı ve işlemciyi mevcut sisteme taktıktan sonra eğer eski sistem Intel ise ve sistemde Windows 10 kurulu ise sorunsuz açılması muhtemel.
Ama mevcut sistem AMD ise format atmanız gerekir.
Diğer türlü sistemin açılması için BIOS güncelleme vs gerekli değil ilk BIOS versiyonu ile işlemci çalışır.
Tabii yine de sistemi düzene soktuktan sonra BIOS'u güncelleyebilirsiniz size kalmış.
Sistem Intel'di. Windows 7 kurulu, format atarım bir problem olmaz teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı