Merhaba, yeni bir PC almıştım lakin BIOS güncellerken hata alıyorum, ne yapmam gerekli bilmiyorum. Anakartım Gigabyte H410M-H. Güncellerken USB belleği FAT32 ile biçimlendirmiştim.
Muhtemelen elindeki makine hazır sistem. OEM kimliği farklı olduğu için faklı firmware kullanıyor. Sistem üreticisinin sitesinden o sisteme ait firmware güncellemelerini kontrol et.
Muhtemelen elindeki makine hazır sistem. OEM kimliği farklı olduğu için faklı firmware kullanıyor. Sistem üreticisinin sitesinden o sisteme ait firmware güncellemelerini kontrol et.
BIOS'tan mevcut versiyonu öğren ona göre arama yap internette. Veya anakart üreticinin BIOS update sayfasında senin sahip olduğun versiyona uygun update var mı ona bak.
BIOS'tan mevcut versiyonu öğren ona göre arama yap internette. Veya anakart üreticinin BIOS update sayfasında senin sahip olduğun versiyona uygun update var mı ona bak.
BİOS sürümüm F2 , BİOS update sayfasında benim sahip olduğum versiyona uygun update derken onu anlamadım
ve + olarak f5d beta sürümü ona geçmeyi düşünmüyorum
BIOS sürümüm F2, BIOS Update sayfasında benim sahip olduğum versiyona uygun Update derken onu anlamadım Eki Görüntüle 1114206
Ve + olarak F5D beta sürümü ona geçmeyi düşünmüyorum.