H510 anakart 11400 ile tam performans almak için yeterli mi?

byilkeryilmaz

Decapat
Daha fazla  
Ben şunu anlamadım, şimdi XMP desteği dediler iyi bir soğtucu varsa bunu açın dediler. XMP 1 ve XMP 2 bu H510 anakartta var mı? Yani o 4.4 GHz çıkabilen frekans desteğini H510 anakart ile alabilecek miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yetersiz diye biliyorum hatta bazı giriş seviyesi B560 model anakartlarda bile 11400'ün içindeki gerçek canavar tam olarak uyanmıyor.

Üst seviye bir B560 (MSI B560M Bazooka vb gibi) veya herhangi bir Z490/Z590 anakart Gear1 ve Gear 2 modlarını tam anlamıyla devreye sokmak için yeterli.

Bellek frekansı noktasında ise H510 ile 2933 ~ 3000 MHz hızlarına kadar çıkılabilir, hatta kutu içinden çıkan stok soğutucu bile ağır yük altında 4 GHz limitini aşmadığı sürece çoğu zaman yeterli olur ancak söz konusu olay 11400'ün suyunu çıkarmaksa o zaman hem anakart hem de çok üst seviyede olmasa da soğutucu parametresi de göz önünde bulundurularak hareket edilmeli diye düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı