eakrsu43 Attopat Katılım 22 Şubat 2023 Mesajlar 34 17 Mart 2023 #11 Hamza Ensar Sağlam dedi: Sorunlu bir RAM GSKILL 16GB (2x8GB) Flare X DDR4 3200MHz CL16 1.35V Dual Kit Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da GSKILL 16GB (2x8GB) Flare X DDR4 3200MHz CL16 1.35V Dual Kit Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Genişletmek için tıkla... Hocam 800 daha koyup bunu almanın bir artısı olur mu ? GSKILL 32GB (2x16GB) RipjawsV Siyah DDR4 3200MHz CL16 1.35V Dual Kit Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Hamza Ensar Sağlam dedi: Sorunlu bir RAM GSKILL 16GB (2x8GB) Flare X DDR4 3200MHz CL16 1.35V Dual Kit Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da GSKILL 16GB (2x8GB) Flare X DDR4 3200MHz CL16 1.35V Dual Kit Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Genişletmek için tıkla... Hocam 800 daha koyup bunu almanın bir artısı olur mu ? GSKILL 32GB (2x16GB) RipjawsV Siyah DDR4 3200MHz CL16 1.35V Dual Kit Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.061 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2023 #12 eakrsu43 dedi: Hocam 800 daha koyup bunu almanın bir artısı olur mu ? GSKILL 32GB (2x16GB) RipjawsV Siyah DDR4 3200MHz CL16 1.35V Dual Kit Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Genişletmek için tıkla... Render almıyorsan hayır ki zaten eğer render alacaksan RAM'e gelene kadar tüm sistemin elden geçmesi gerekiyor.
eakrsu43 dedi: Hocam 800 daha koyup bunu almanın bir artısı olur mu ? GSKILL 32GB (2x16GB) RipjawsV Siyah DDR4 3200MHz CL16 1.35V Dual Kit Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Genişletmek için tıkla... Render almıyorsan hayır ki zaten eğer render alacaksan RAM'e gelene kadar tüm sistemin elden geçmesi gerekiyor.
eakrsu43 Attopat Katılım 22 Şubat 2023 Mesajlar 34 17 Mart 2023 #13 Hamza Ensar Sağlam dedi: Render almıyorsan hayır ki zaten eğer render alacaksan RAM'e gelene kadar tüm sistemin elden geçmesi gerekiyor. Genişletmek için tıkla... o zaman 800'e attığınızı 1K'ya da normal bir M.2 SSD alıp yoluma devam etmem gerekiyor Hamza Ensar Sağlam dedi: Render almıyorsan hayır ki zaten eğer render alacaksan RAM'e gelene kadar tüm sistemin elden geçmesi gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam Flare X'in üzerinde AMD logosu falan var, acaba benim intel anakartta sorun yaratır mı? bir de RipjawsV yazan bir model var aynı mıdır bunlar?
Hamza Ensar Sağlam dedi: Render almıyorsan hayır ki zaten eğer render alacaksan RAM'e gelene kadar tüm sistemin elden geçmesi gerekiyor. Genişletmek için tıkla... o zaman 800'e attığınızı 1K'ya da normal bir M.2 SSD alıp yoluma devam etmem gerekiyor Hamza Ensar Sağlam dedi: Render almıyorsan hayır ki zaten eğer render alacaksan RAM'e gelene kadar tüm sistemin elden geçmesi gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam Flare X'in üzerinde AMD logosu falan var, acaba benim intel anakartta sorun yaratır mı? bir de RipjawsV yazan bir model var aynı mıdır bunlar?
Furkan GRFN Hectopat Katılım 6 Ağustos 2021 Mesajlar 2.797 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Diyarbakır 17 Mart 2023 #14 Hamza Ensar Sağlam dedi: Render almıyorsan hayır ki zaten eğer render alacaksan RAM'e gelene kadar tüm sistemin elden geçmesi gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam peki, Benim de H410 ve i3 10. Nesilim var. Benim ana kart max 2933 destekliyor. 2933'de çalıştırabilme ihtimalim var mı? Ramlar 3200mhz.
Hamza Ensar Sağlam dedi: Render almıyorsan hayır ki zaten eğer render alacaksan RAM'e gelene kadar tüm sistemin elden geçmesi gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam peki, Benim de H410 ve i3 10. Nesilim var. Benim ana kart max 2933 destekliyor. 2933'de çalıştırabilme ihtimalim var mı? Ramlar 3200mhz.
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.061 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2023 #15 eakrsu43 dedi: o zaman 800'e attığınızı 1K'ya da normal bir M.2 SSD alıp yoluma devam etmem gerekiyor Hocam Flare X'in üzerinde AMD logosu falan var, acaba benim intel anakartta sorun yaratır mı? bir de RipjawsV yazan bir model var aynı mıdır bunlar? Genişletmek için tıkla... Sıkıntı olmaz. İşlemci RAM modeli seçmez MHz değerlerine uyulduğu sürece. Aynı modeller değiller. Furkan GRFN dedi: Hocam peki, Benim de H410 ve i3 10. Nesilim var. Benim ana kart max 2933 destekliyor. 2933'de çalıştırabilme ihtimalim var mı? Ramlar 3200mhz. Genişletmek için tıkla... Eğer XMP profilinde yoksa özel değerler girilerek yapılabilir.
eakrsu43 dedi: o zaman 800'e attığınızı 1K'ya da normal bir M.2 SSD alıp yoluma devam etmem gerekiyor Hocam Flare X'in üzerinde AMD logosu falan var, acaba benim intel anakartta sorun yaratır mı? bir de RipjawsV yazan bir model var aynı mıdır bunlar? Genişletmek için tıkla... Sıkıntı olmaz. İşlemci RAM modeli seçmez MHz değerlerine uyulduğu sürece. Aynı modeller değiller. Furkan GRFN dedi: Hocam peki, Benim de H410 ve i3 10. Nesilim var. Benim ana kart max 2933 destekliyor. 2933'de çalıştırabilme ihtimalim var mı? Ramlar 3200mhz. Genişletmek için tıkla... Eğer XMP profilinde yoksa özel değerler girilerek yapılabilir.
eakrsu43 Attopat Katılım 22 Şubat 2023 Mesajlar 34 17 Mart 2023 #16 Hamza Ensar Sağlam dedi: Sıkıntı olmaz. İşlemci RAM modeli seçmez MHz değerlerine uyulduğu sürece. Aynı modeller değiller. Eğer XMP profilinde yoksa özel değerler girilerek yapılabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam aldım FlareX'i. Bir de 1-2 ay sonra M.2 SSD alırım. Depolama önemli değil ama 500GB üstü olsun. 1-1.5k arası ne önerirsiniz?
Hamza Ensar Sağlam dedi: Sıkıntı olmaz. İşlemci RAM modeli seçmez MHz değerlerine uyulduğu sürece. Aynı modeller değiller. Eğer XMP profilinde yoksa özel değerler girilerek yapılabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam aldım FlareX'i. Bir de 1-2 ay sonra M.2 SSD alırım. Depolama önemli değil ama 500GB üstü olsun. 1-1.5k arası ne önerirsiniz?
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.061 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2023 #17 eakrsu43 dedi: Hocam aldım FlareX'i. Bir de 1-2 ay sonra M.2 SSD alırım. Depolama önemli değil ama 500GB üstü olsun. 1-1.5k arası ne önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Kioxia Exceria Plus G2 LRD20Z001TG8 PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Kioxia Exceria Plus G2 LRD20Z001TG8 PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kioxia Exceria Plus G2 LRD20Z001TG8 PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 2.521,03 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com
eakrsu43 dedi: Hocam aldım FlareX'i. Bir de 1-2 ay sonra M.2 SSD alırım. Depolama önemli değil ama 500GB üstü olsun. 1-1.5k arası ne önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Kioxia Exceria Plus G2 LRD20Z001TG8 PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Kioxia Exceria Plus G2 LRD20Z001TG8 PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kioxia Exceria Plus G2 LRD20Z001TG8 PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 2.521,03 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com
Furkan GRFN Hectopat Katılım 6 Ağustos 2021 Mesajlar 2.797 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Diyarbakır 17 Mart 2023 #18 Hamza Ensar Sağlam dedi: Sıkıntı olmaz. İşlemci RAM modeli seçmez MHz değerlerine uyulduğu sürece. Aynı modeller değiller. Eğer XMP profilinde yoksa özel değerler girilerek yapılabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam F serileri kilitli değil miydi ben tam olarak anlamadım o kısmı. Sadece İşlemci hızı olarak mı kilitli mi demek oluyor?
Hamza Ensar Sağlam dedi: Sıkıntı olmaz. İşlemci RAM modeli seçmez MHz değerlerine uyulduğu sürece. Aynı modeller değiller. Eğer XMP profilinde yoksa özel değerler girilerek yapılabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam F serileri kilitli değil miydi ben tam olarak anlamadım o kısmı. Sadece İşlemci hızı olarak mı kilitli mi demek oluyor?
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.061 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2023 #19 Furkan GRFN dedi: Hocam F serileri kilitli değil miydi ben tam olarak anlamadım o kısmı. Sadece İşlemci hızı olarak mı kilitli mi demek oluyor? Genişletmek için tıkla... O iş öyle değil lakin bir şeyide unutmuşum. H serisinde RAM OC'ye yani RAM'e özel değer girilmesine izin verilmiyor. Onun için B veya Z serisi şart.
Furkan GRFN dedi: Hocam F serileri kilitli değil miydi ben tam olarak anlamadım o kısmı. Sadece İşlemci hızı olarak mı kilitli mi demek oluyor? Genişletmek için tıkla... O iş öyle değil lakin bir şeyide unutmuşum. H serisinde RAM OC'ye yani RAM'e özel değer girilmesine izin verilmiyor. Onun için B veya Z serisi şart.
eakrsu43 Attopat Katılım 22 Şubat 2023 Mesajlar 34 17 Mart 2023 #20 Hamza Ensar Sağlam dedi: O iş öyle değil lakin bir şeyide unutmuşum. H serisinde RAM OC'ye yani RAM'e özel değer girilmesine izin verilmiyor. Onun için B veya Z serisi şart. Genişletmek için tıkla... Hocam benimki de H serisi ama H510M H
Hamza Ensar Sağlam dedi: O iş öyle değil lakin bir şeyide unutmuşum. H serisinde RAM OC'ye yani RAM'e özel değer girilmesine izin verilmiyor. Onun için B veya Z serisi şart. Genişletmek için tıkla... Hocam benimki de H serisi ama H510M H