Tamam hocam. Şimdi anlaşıldı. Aslında mobil anakart. Soket ise Wi-Fi adaptör soketi. Laptoplarda bu soketin yerine mSATA takılabilir. M.2 takmayın. Normal H55 anakartta, dediğim gibi hiç görmedim.
Yazsa da oraya NVMe takılabileceğini zannetmiyorum. Takılsa takılsa M.2 SATA SSD takılabilir oraya. Onlar da gereksiz pahalı ve 2.5 inç SSD'ler ile aynı hızlarda çalışıyorlar. Boşa masraf yani.
Yazsa da oraya NVMe takılabileceğini zannetmiyorum. Takılsa takılsa M.2 SATA SSD takılabilir oraya. Onlar da gereksiz pahalı ve 2.5 inç SSD'ler ile aynı hızlarda çalışıyorlar. Boşa masraf yani.
Yeterli değil hocam. Sonuçta bir giriş var. Büyük ihtimalle mSATA SSD. Diş sayısı M.2 için fazla gibi geldi. Emin olamadım hocam. Bu anakart büyük ihtimalle mobil bir anakart. Masaüstü sistemde bu nesilde hiç böyle bir port görmedim. Mobil ise Wi-fi kartı ve mSATA ile uyumludur. M.2 diskler ile değil. Masaüstü ile Z97 ile geldi diye biliyorum.
Yeterli değil hocam. Sonuçta bir giriş var. Büyük ihtimalle mSATA SSD. Diş sayısı M.2 için fazla gibi geldi. Emin olamadım hocam. Bu anakart büyük ihtimalle mobil bir anakart. Masaüstü sistemde bu nesilde hiç böyle bir port görmedim. Mobil ise Wi-Fi kartı ve mSATA ile uyumludur. M.2 diskler ile değil. Masaüstü ile Z97 ile geldi diye biliyorum.