H55 ve i3 9100F uyumu

2. ele yönelebilirsiniz. Yukarda önerdikleri gibi x3440 alıp yanına SSD eklemeniz yeterli olacaktır fakat 0 almak isterseniz bütçeniz yetersiz kalıcaktır. 8 GB RAM 300 TL olduğunu sayarsak arta kalan 700 TL'ye işlemci+anakart ve SSD sığmayacaktır.
Açıkcası ben anakart,işlemci ve SSd eklemek istiyorum. Bu linkteki anakartı ve işlemciyi almam birde üzerine ssd eklemem 1200tl civarına olabiliyor. Fakat uyumluluk sorun çıkarır mı? Ve nasıl bir fps değeri olur?

Açıkcası ben anakart,işlemci ve SSd eklemek istiyorum. Bu linkteki anakartı ve işlemciyi almam birde üzerine ssd eklemem 1200tl civarına olabiliyor. Fakat uyumluluk sorun çıkarır mı? Ve nasıl bir fps değeri olur?
Uyumlu olur fakat onun yanına DDR4 RAM almak zorundasınız. Aşırı bi performans artışı oyun yönünde olmayacaktır çünkü kartınızın verebileceği performans belli şuanda. Hatta içinde entegre gelen GPU benchmark sitelerinde R7 240 ile beraber gittiğini gösteriyor.

Uyumlu olur fakat onun yanına DDR4 RAM almak zorundasınız. Aşırı bi performans artışı oyun yönünde olmayacaktır çünkü kartınızın verebileceği performans belli şuanda. Hatta içinde entegre gelen GPU benchmark sitelerinde R7 240 ile beraber gittiğini gösteriyor.
Gta 5 te yüksek ayarlarda 40-50 fps oynatırmı? (Ultra değil)

Gta 5 te yüksek ayarlarda 40-50 fps oynatırmı? (Ultra değil)
720p çözünürlükte oynatır diye düşünüyorum R7 240 ekran kartı. Bunun için Youtube'da videolara göz atabilirsiniz daha net bir bilgi için. Ultra açabileceğini düşünmüyorum ama.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı